kertiz Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Witam, mam zamiar na początek przygody z ASG zakupić replikę z serii kałasznikow, a dokładnie CM.028B - http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028_b-1539.html. Wybrałem właśnie ten model ponieważ chciałem mieć możliwość szybkiego złożenia ew. demontażu kolby. Zastanawiam się jednak nad jej wytrzymałością i statycznością. Czy szybko ulega uszkodzeniom takim jak wygięcie bądź złamanie? Jeśli ktoś miał styczność właśnie z tym modelem, ewentualnie 028S, byłbym wdzięczny za podzielenie się ze mną swoją opinią. Pozdrawiam, kertiz. Quote
wiciok Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 (edited) W S zatrzaski kolby łamią się bardzo często. Wystarczy chwilę poszukać na forum/poczytać, aby znaleźć tę informację. Edited June 6, 2011 by wiciok Quote
kertiz Posted June 6, 2011 Author Report Posted June 6, 2011 Po przeczytaniu paru wątków zrezygnuje jednak z składanej kolby. Zamówię "podstawową" wersje - CM.28. Dzięki. Quote
Recommended Posts