Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

I zamierzam. Nie wiecie przez przypadek, jak koledze przemówić do rozsądku, że z pseudo-dragunowa z odpustu (za 35 zł) nie da się zrobić snajperki 600 fps (nie wiem dokładnie ile taka kosztuje, ale na pewno sporo) ? Powiedziałem mu, że te bronie nie bez powodu kosztują sporo (nie pomogło).

Posted

HAHAHAHA. Chłopaki, ile wy macie lat? Niech dotknie i zobaczy, że to plastik. Niech kupi i walnie nim o ziemię i zobaczy dlaczego to się do niczego nie nadaje.

Posted

Replika za 35 zł uh... jak by spróbował tam wsadzić sprężynę dającą tyle fps to nie zdążył by strzelić a już by się ten plastikowy szajs rozpadł :D

Co do replik z plastik gb... mój pierwszy elektryk był takową i szczerze nie polecam, lepiej kupić jedną replikę za 350zł niż pięć po 100zł :D

Co do wieku... mniej tu liczy się sam wiek jak dojrzałość i fizyczna i psychiczna... niestety to nie jest sport dla "mięczaków", ani też nie dla wariatów, lub "Młodych Gniewnych" :D

Posted

Mi się zdaje, że oni jeszcze do gimnazjum dobrnęli.

@Off top

Koleś wysunął ostatnio ciekawą teorię. "Gimnazjum jest pewnym filtrem, który zatrzymuje całą hołotę, po to by ludzie mogli się dalej edukować". I właśnie to jest nadrzędne zadanie gimnazjum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...