Berserker Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Grzebiąc w sieci natknąłem się na wyżej wymienioony sklep.Przeglądając jego oferte moją uwage przykuły konwersje AK by Guarder np.konwersje AKS-74U w cenie 780$ to o 60$ mniej niż na WGC.Czy miał juz ktoś styczność z tym sklepem? pozdr Quote
kosteQ86 Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Odgrzebie temacik, robiłem jedno zamówienie na comtaca i wszystko cacy kontakt mailowy itd, doszlo w całości i w miarę szybko. Ponad miesiąc temu zamówiłem klucz do delta ringa i dupa, nie odpisują na emaile, towaru też nie ma. Sam jestem sobie winien bo nie założyłem sporu w paypalu i minęło 45 dni. po prostu zapomniałem że coś zamawiałem, więc to taka mała przestroga, pewnie nie mają tego na stanie, ale to powinni zwrócić kasę EDIT: Jednak mnie nie oszukali:) co prawda czekałem na paczkę prawie 2 miechy ale ją otrzymałem, kiepski kontakt ze sklepem, nie aktualizują stanów magazynowych na stronie i później tak to wygląda Quote
Recommended Posts