skunks Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Witam! Mam taki dziwny problem z repliką, gdy strzelam na auto, pierwsze 4 - 5 kulek leci pięknie jak po sznurku i daleko ale już następne zatrzymują sie około 10m bliżej... Mój zestaw: - lufa madbull - guma systema - dystanser H element czarny - komora CA - adapter do magów M4 Pozdrawiam Sqnx Quote
Tona Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 - adapter do magów M4 Ja kiedyś w giecie jg miałem problem z takim adapterem, bardzo słabo podawał i do full auto się praktycznie nie nadawał. Może to przez ten adapter? Jeżeli jeszcze nie próbowałeś to proponuję spróbować na normalnych magach giety ( jeżeli jeszcze je masz ). Quote
gryzli47 Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 A próbowałeś używać zwykłego magazynka do G36? Miałem G36K CA z adapterem i często nie podawał kulek, a podczas używania magazynka przeznaczonego do G36 wszystkie leciały pięknie nawet przy ROF-ie 25k/s Quote
skunks Posted June 18, 2011 Author Report Posted June 18, 2011 A więc. Użyłem maga od G36 (produkcji JG) i objawy są takie że mam rozrzut jak muchozol i czasami lecą dwie kulki :( Hop jest złożony na 100% dobrze. Po zmianie z powrotem na magi od M4 wszystko wraca do takiego stanu jak w poście pierwszym. Help! Quote
gryzli47 Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Napisz jakiej używasz amunicji. Jak będziesz mieć okazję to spróbuj z magazynkami innych firm jak: Ares/Star, CA. Ja używałem w swojej giecie takich i kultura pracy była perfekcyjna. Quote
skunks Posted June 21, 2011 Author Report Posted June 21, 2011 Kulek używam guarderów 0,28, ok spróbuje na innych magach :) Quote
Recommended Posts