Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na dwa pytania odpowiem jednym zdaniem:

Na forum masz o tym od cholery i jeszcze trochę. Zapewne potrafisz pisać na klawiaturze i czytać ... więc posłuż się tymi pro umiejętnościami i poszukaj na forum.

Posted

Tak i tak. Cyma robi porządny sprzęt. Aczkolwiek ta kolba może ci się zacząć chybota lub urwaćć, dlastego lepiej przy plastikowym body brać też stałą kolbę.

Guest Aztek_PL
Posted

Za tą cenę lepiej weź CM.028 w podstawowej wersji, bo tam masz metalowy korpus. A szyny możesz dokupić sobie osobno.

Posted

No mój kolega kupił tom poniżej czyli tactical ale z kolbą z m4 i jest z niej zadowolony jedynie co sie zle sprawowało to kabelki od akumlatora i magazynek kabelki sie urwały po jakimś czasie a magazynek nie do końca podaje kulki

Posted

Za tą cenę lepiej weź CM.028 w podstawowej wersji, bo tam masz metalowy korpus. A szyny możesz dokupić sobie osobno.

Mogę zostawić bez komentarza?

Posted

Dla filozof533:

MY SIĘ NIE PYTAMY CZY TY SIĘ PYTASZ CZY TO JEST NA FORUM

Są tutaj pewne zasady, dotyczą one KAŻDEGO, nie ważne czy to osoba mająca konto od 2 tyg, roku, pięciu czy nawet admina będącego od początku powstania wmasg. MUSISZ się do nich dostować, jeśli te zasady Ci nie pasują to nie korzystaj z forum wmasg.

Guest Aztek_PL
Posted

Kurde, wszystko mi się pomieszało. I tak, możesz zostawić bez komentarza. :blink:

W każdym razie też bardziej polecam trzymanie się przy stałej kolbie, bo ta taktyczna pewnie długo nie wytrzyma.

Posted

Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora. Powód: Mnogogość odpowiedzi na pytanie.

Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...