Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Co do tej czarnej. Dzisiaj podczas wyciągania z komory zerwała się ośka, która trzyma się na lufie i sobie teraz wisi.. Da radę normalnie zainstalować dalej.

Poduszka podkręcająca nie jest równo względem tej ośki ustawiona w moim modelu, podczas przyciśnięcia gumka nie podkręcałaby równo, gdyż połówka poduszki była pokazana w całości, a druga część ledwo widoczna.

• 5 months later...
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znajomemu zakładałem do rk02. Ogólnie według mnie komora super :) zero problemów i trzyma ładnie fps na chrono.

Dziękuję. Właśnie też ją kupiłem do RK - 02.

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

KATEGORYCZNIE ODRADZAM czarną gumę w standardzie VSR, którą kupiłem kiedyś w sklepie na G... jako Gumkę Hop-Up do replik pistoletów GBB.

Wbrew opisowi, to guma a nie silikon, a kołnierz ma tak ciasny, że przy pierwszym strzale (R17 II gen) zablokował mi się w niej cylinderek i cały zamek się zaciął...

• 1 month later...
Posted

W moim kałachu Jg 360 fps ,po tym jak zdechła gumka przezroczysta Guardera,zamontowałem Różową gumkę SHS. Powiem tak cud miód i orzeszki.Kupiłem komorę shs za 5 zł dla pokrętła w komplecie była owa guma

• 9 months later...
Posted

Ja polecam jasnoniebieską, do 430fps max. Bo jest z dość miłego silikonu wykonana, ale cienkiego.

Ja polecam jasnoniebieską, do 430fps max. Bo jest z dość miłego silikonu wykonana, ale cienkiego.