Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam !

Zamierzam zakupic replike asg i chcialbym wysluchac rady weteranow na temat producentow i modeli polecanych

Tak wiec mam 1100zl na bron interesuje mnie karabin szturmowy a co do repliki nie mam jakichs specjalnych wymagan chcialbym full metal i dosc spory zasieg

reszta jest dowolna.

Posted

Witam !

Zamierzam zakupic replike asg i chcialbym wysluchac rady weteranow na temat producentow i modeli polecanych

Tak wiec mam 1100zl na bron interesuje mnie karabin szturmowy a co do repliki nie mam jakichs specjalnych wymagan chcialbym full metal i dosc spory zasieg

reszta jest dowolna.

M16 G&P/VFC/KWA lub ewentualnie ak74/47 cymy najnowszej generacji.

Troche mniejszy zasięg ma m14 match od CA lub g36 JG z wymienioną gumką.

Posted (edited)

wszelkiego rodzaju emki od g&p ( m16, m4a1). Nie kupuj vfc. Jak masz już 1100zł kup g&p najlepsze repliki jakie są na rynku

Pawelo co ty za głupoty pierdzielisz chłopak ma 1100zł a ty mu jg dobre :P

Edited by 4Fiter
Posted

Pewnie dlatego, że jest to pewna ewentualność pozwalająca wydać połowę mniej (na początek pieniądze się przydaja szczególnie na: ochronę oczu, nakolanniki, buty) chociaż z tego co obserwuję ludzie wolą cm003.

Najlepiej przejdź się do sklepu, na strzelankę czy gdzie się tam jeszcze da i pomacaj repliki. Według mnie bezsensu jest kupić np. aks i na pierwszej akcji żałować, że nie wybrało się m4 lub na odwrót.

Posted

4Filter, akurat VFC robi najlepsze na rynku repliki kałasznikowa, więc trafiłeś kulą w płot. A G36 JG z wymienioną gumką strzela często dłużej i lepiej niż wiele replik 1. klasy. Choć teraz jest ciekawa alternatywa G36 Cymy.

Betrayer - w tej cenie masz sporo opcji. Zastanów się, jaki klimat cię interesuje: amerykański, rusofilski, niemiecki, brytyjski, retro? Dobierz giwerę to munduru i stylizacji, żeby nie sprzedawać jej za 2 miesiące, gdy się okaże, że jesteś niekoszernie wyposażony.

Posted (edited)

Tyle, że koledze chodziło o serie M od VFC. AK kosztują 1700zł, jak wiadomo bez baterii.

EDIT: Mi fajnie strzelało się z m4 G&P i ak-74m ICS. Obie repliki są w twoim przedziale cenowym.

Edited by Damianosky
Posted

Mundur kupuje Marpat Woodland a reszta sprzetu juz wybrana tylko najwazniejsze mi zostalo do wyboru- Karabin

btw.

http://www.taktyczny.com/asg,665,karabin_szturmowy_defender_4_carabine_aeg_pl_lmt_kwa.html

http://www.gunfire.pl/product-pol-1152191787-LR300.html

Co sądzicie o tych ?

KWA robi teraz bardzo dobre repliki, jedyna sprawa o którą trzeba się martwić to tłok.

Jeśli masz 1100zł to nie kupuj chińskiej emki.

Posted

Od kiedy zieloni udzielają porad zielonym?

KWA możesz brać dosłownie w ciemno za te pieniądze masz bardzo dobrą replikę, tylko musisz dokupić pakiet lipo 7,4 v i ładowarkę.