Bart_Forrester Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 Witam, w najbliższym czasie robię zamówienie zbiorowe na oryginalne pakole. Żadna chińska kupa, kupione będą z kraju arabskiego w zamian za trzy kozy, dwie owce i klapki adidonisa. Nie muszę chyba mówić jakim lansem jest prawdziwy pakol. ;) Do wyboru są kolory: http://imageshack.us/m/190/6508/creamq.jpg http://imageshack.us/m/195/5838/blackbp.jpg http://imageshack.us/m/577/2869/brownpinkjpg.jpg http://imageshack.us/m/23/7733/browneq.jpg Pakole mogą minimalne różnić się od tych na zdjęciach. Cena każdego jest podobna, wynosi od 55 do 65 zł. Zamówienie składacie przez PW. Czas: do 5 czerwca. Pozdrawiam
Bart_Forrester Posted May 26, 2011 Author Report Posted May 26, 2011 uniwersalny, o ile nie nosisz PASGT XXL to nie będzie problemu. ;)
Pawelski Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 Pakoły są o tyle fajne że dają się "regulować" poprzez zwijanie, im ciaśniej tym na mniejszy obwód głowy pasują i vice versa. Piszę jako zadowolony posiadacz pakistańskiego pakoła :)
Pawelski Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 To da radę, kumpel ma czerep 60cm i nosi swojego pakola bez problemu.
Moris Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 (edited) No to git. To w takim razie jestem chętny. Kolorek to chyba ten ostatni. To jest coś ala CB? http://h5.abload.de/img/sdc11938tj7e.jpg Coś jak na tej focie potrzebuję :) Edited May 26, 2011 by Moris
Bart_Forrester Posted May 26, 2011 Author Report Posted May 26, 2011 Albo ten przedostatni :) Ale one nawet w obrębie wybranego koloru mają różnice, bo kupowane są na "głębokiej wsi" i niektóre leżą na słońcu/są z młodszej lub starszej wełny itp. Ale wykonanie jest boskie, naprawdę.
Bart_Forrester Posted May 27, 2011 Author Report Posted May 27, 2011 UWAGA: W związku z ilością chętnych zostało już tylko 9 miejsc.
Bart_Forrester Posted May 31, 2011 Author Report Posted May 31, 2011 Pierwszy rzut pakoli będzie rozesłany trochę szybciej :)
Bart_Forrester Posted June 8, 2011 Author Report Posted June 8, 2011 Pakole doszły! Jutro rozsyłka! Jednocześnie otwieram nowe zamówienie, u tego samego Pana. Kolor pakola tym razem dowolny - piszcie jaki chcecie, a powiem, czy da się załatwić.
Bart_Forrester Posted June 10, 2011 Author Report Posted June 10, 2011 odpowiadając na PYTANIA: TAK, mogę ściągnąć inne ichnie rzeczy, w stylu arafatowych chust z wersetami z Koranu (albo i bez ;p), jakieś skórzane kapcio-buty, jakieś ozdóbki do ubrań, te ich długie szaty i tak dalej. Kufi też da radę. ;)
Moris Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Pakol jest już u mnie. Można się w końcu lansować :D Bardzo ładnie wykonany. Widać od razu, że to nie jakaś airsoftowa kopia. Leży na głowie wyśmienicie. Nie gryzie. Myślałem, że skoro jest z wełny, to będzie, jestem jednak pozytywnie zaskoczony.
Bart_Forrester Posted June 14, 2011 Author Report Posted June 14, 2011 Pierwsza partia pakoli już u nowych właścicieli, druga partia dziś wieczorem wychodzi, ze względu na dużą ilość zamówień są ylko 3 miejsca. Kto nie zdąży - niech pisze PW, często ktoś w trakcie zamówienia się wykrusza, bo nie było jego koloru jednak.
Bart_Forrester Posted June 17, 2011 Author Report Posted June 17, 2011 przyszły, jutro rozsyłam, jest kilka wolnych jeszcze.
Bart_Forrester Posted June 20, 2011 Author Report Posted June 20, 2011 (edited) kolejne u nowych właścicieli. Poniedziałek-środa jestem we wro, można odebrac osobiście/kupić te, z których ktoś zrezygnował. Cena poza allegro dalej 60 zł/sztuka. Edited June 20, 2011 by Lesio
Bart_Forrester Posted June 23, 2011 Author Report Posted June 23, 2011 Ze względu na idiotyzmy w stylu "to są pakole z chin pewnie, bo nie masz metki, wszystkie zresztą pewnie takie same są" daję zdjęcia ostatniej partii, które chyba rozwieją wątpliwości: Każdy ma inny kolor, kształt, przeszycia, jedne są szersze na górze, inne raczej walcowate.
Bart_Forrester Posted June 28, 2011 Author Report Posted June 28, 2011 dobra, ostatnie zamówienie, bo wyjeżdżam. Do 5 lipca przyjmuję. Pozdrawiam
Kuczu Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Bardzo fajna rzecz. Widać że to nie jakieś shit chińskie tylko koszerne oryginalne. Polecam!
Bart_Forrester Posted July 6, 2011 Author Report Posted July 6, 2011 Już ich trochę w świat poszło. ;) Dziś po 21 jestem na Krzykach dłuższą chwilę, jutro po 10 na Rynku/PKS we Wrocławiu, więc można odebrać osobiście, o ile DZIŚ się mnie o tym poinformuje. Dostępne kolory to każdy odcień piaskowego/kojota, jeden oliwkowy, jeden brązowy i cośtam jeszcze. ;p
wegorz Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Hah, jak będzie kiedyś zamówienie na jakieś chusty czy arafaty z wersetami czy bez to ja się piszę :D moja 6 letnia miltecowska arafata dobiega końca swego żywota
Bart_Forrester Posted July 14, 2011 Author Report Posted July 14, 2011 no, ostatnia partia doszła, jak zwykle kilka zostało, więc można wykupić: - ciemnoszary/stalowy - oliwkowy w stylu koloru m65 - jasna oliwka (jak zieleń cat eyesów) - jasny beż - beż - jasny brąz - brąz - ciemno-kremowy - dziwny odcień między zielonym a beżem
Bart_Forrester Posted July 29, 2011 Author Report Posted July 29, 2011 kilka sztuk zostało, dziś ostatecznie zamykam zamówienia aż do zejścia tych, które są, więc nie męczyć mnie o ściąganie, a wykupić te ostatnie 7.
Ari Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 - jasny beż - beż - jasny brąz - brąz - ciemno-kremowy Można fotki tych pakoli na maila? wax14@op.pl
Bart_Forrester Posted July 29, 2011 Author Report Posted July 29, 2011 zdjęcie wszystkich pozostałych: Od razu uprzedzam - zdjęcie nawet w połowie nie oddaje różnicy kolorów, więc jeśli dobieracie kolor do munduru czy drewna w AK - spytajcie mnie. Mam porównanie z każdym kolorem i już "pod MC" czy "pod czerwoną sklejkę" dobierałem. :p
Recommended Posts