Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Jakiś czas temu kupiłem kamizelkę taktyczną UTG z A.C.M. Mama dwa pytania:

Pierwsze do posiadaczy kamizelki z tej firmy - czy przy zakupie mieliście w zestawie dwie ładownice na rzep które można przyczepić zamiast kabury?

Drugie do reszty - gdzie mogę takowe ładownice dostać

Posted

Umarex do swoich dodaje w zestawie wymienną ładownicę, chińczycy - nie. Mi się udało dorwać używkę, ale niełatwo :wink:

Nówki są, ale w USA, a koszty przesyłki są 3-5x większe od samej ładownicy, która notabene ma delikatnie odmienny system mocowania niż chińska kamizelka. Jeśli jednak jesteś zainteresowany, to proszszsz: http://www.opticsplanet.net/leapers-velcro-attached-modular-double-mag-pouch.html

Posted
Umarex do swoich dodaje w zestawie wymienną ładownicę' date=' chińczycy - nie.[/quote']

Psikus - ja w chińczyku miałem jedno i drugie, zresztą jak wszyscy znajomi którzy też kupili:)

Posted

A tak z ciekawości ile przesyłka bo nie znalazłem tam.

15-20$, trzeba dodać do koszyka i wtedy można 'przekalkulować opłatę za przesyłkę'. Oczywiście to jest najtańsza opcja, są jeszcze inne, ale zaczynają się od 50$.

Psikus - ja w chińczyku miałem jedno i drugie, zresztą jak wszyscy znajomi którzy też kupili:)

Rzeczywiście, psikus. Może jakaś nowa seria? Tak czy siak, z ładownicą czy bez, ta kamizelka jest badziewna i przy najbliższej okazji ją zamieniam na jakieś miwo :happy: