Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cześć, serwisant właśnie skończył moja replikę (lufa precyzyjna Systema 6.04mm 455mm, 590fps).

W obecnie w polskich sklepach cięższe kulki są trudno dostępne. Z tych lepszych jakościowo znalazłem bioval (0,30g) i blaster devil (0,30g i 0,36g).

Tu pytanie: Jaki wagomiar i producent będzie najlepszy z tych obecnie dostępnych?

Może znacie jakieś inne sklepy poza capri, specshop, asgshop, madonion, zbrojownia i azteko gdzie można kupić kulki nadające się do mojej repliki?

Posted

Mam podobny problem co autor tematu :) Strzelam kulkami 0.4g blaster devil i szczerze mówiąc, może nie ma tragedii ale zachwycony też nie jestem. Niby można trafić w cel wielkości człowieka z 80+m jednak przy strzelaniu w cel typu wystająca ręka itd, nawet na 45-50m już jest niestety problem.

Guarderów nie polecam - gorsze to to niż MB, przynajmniej z tych serii sprzedawanych 4-5 miesięcy temu.

Jak by się sprawowały biovale 0.3g przy około 600 fpsach? Ktoś testował? Lot pewnie będzie ok, gorzej z wiatrem :(

Pozdrawiam