poni Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 (edited) PROJEKT 'CALL OF DUTY' PRYPEĆ, UKRAINA Zapraszam na film porównujący lokacje z gry "Call of Duty: Modern Warfare" misja w Prypeci z realnymi lokacjami z miasta duchów! (zawsze zastanawiałem się, jak lokalizacje przedstawione w grze wyglądają w realu; teraz wiem :) i Wy też możecie wiedzieć) Data premiery: 19 kwiecień 2011 (miesiąc po wyprawie do Prypeci, tydzień przez 25tą rocznicą katastrofy w Czarnobylu) (film nie tylko dla fanów CoD) Lokalizacja: link do filmu na blogu D.S.Piraci: http://dspiraci.blogspot.com link bezpośredni do YT: pozdro poni /ten temat znajduje się również w zakładce PO GODZINACH/ Edited May 14, 2011 by poni Quote
poni Posted June 23, 2011 Author Report Posted June 23, 2011 na marginesie - mój film powstał dla wszystkich tych, którzy w zonie nie byli a są ciekawi, czy twórczy gry CoD przyłożyli się do odwzorowania miejsc; wg mnie bardzo się przyłożyli; a rzucające się w oczy różnice polegają na "dostawieniu" w grze bloków, których w rzeczywistości nie ma oraz na "przestawieniu" na mapie takich obiektów jak basen czy wesołe miasteczko - w rzeczywistości znajdują się w innych miejscach jeśli macie pytania dot. wyprawy oraz samych wrażeń z zony - pytajcie dla zainteresowanych - w zonie spędziłem ~7godzin Quote
fooze Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 takie zdjęcia [w sensie w tym rodzaju, nie te same] można było oglądać jeszcze przed premiera COD4 :-) ale dobra robota :-) wycieczka organizowana samemu czy z biurem podróży? Quote
poni Posted June 23, 2011 Author Report Posted June 23, 2011 wycieczka organizowana samemu czy z biurem podróży? to była moja pierwsza wyprawa do zony - wolałem z biurem; drugą planuję na wiosnę'12 - już na własną rękę Quote
Recommended Posts