Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obsługa sklepu stoi na najwyższym poziomie. Zamówiłem u nick kulki Gold Fire 0,2g 3000 szt., niestety akurat się skończyły, a oni bez żadnych dopłat przysłali mi Excele 0,2g 3000 szt. ! Widać, że sklep nie leci na jak największą kasę tylko na dobre samopoczucie klienta :D

• 1 month later...
Posted

+

Normalnie cacy... uzbroiłem się cały w tym sklepie.

Dostałem solidny rabat! Oraz zapewniono mi że wszystko dotrze na czas... no i dotarło. Mimo tego że sporo dzwoniłem... marudziłem, żebrałem :roll:, sprzedawca za każdym razem był cierpliwy i uprzejmy.

Jeszcze wisi mi sprawa bluzy, jednak jestem przekonany że wszystko będzie ok (brak na stanie).

zamówienie:

1. Tokio Marui G36C

2. Ładowarka mikroprocesorowa

3. Bateria 9.6V KAN 1050mAh

4. Dodatkowy magazynek HC-g36cTM oraz 2xMAG LC do mp5CA (metal)

5. Kulki (ok.~6000) Excel.20g

6. Ładownica kulek - 2szt.

7. Kominiarka – cienka, czarna, jeden duży otwór.

8. Okulary Strong PCV

9. Spodnie Woodland

10. Bluza mundurowa Woodland

11. Kapelusz Woodland

Cenę za to zamówienie ujawnię jeżeli Pan z Capri pozwoli :wink:

ps. Po co zamawiacie w innych sklepach? Tu jest najtaniej i najlepiej... nie róbcie sobie pod górę :P

Posted

Ceny fajne - ja zacząłem zaopatrywać się u nich w kulki EXCEL - tańszych w sieci nie znalazłem, realizacja też szybka, choć ostatnie zamówienie przysłali z nie moim towarem, i na dzisiejszej imprezie muszę oszczędzać amunicję :cry:

Posted

Dzisiaj doszła zaległa paczka i ku mojemu zdziwieniu Panowie z Capri dodali mi bonusik - czapkę z daszkiem Classic Army w ramach rekompensaty z tytułu pomylonej przesyłki.

Miła niespodzianka, widać że firma dba o klientów i o swój wizerunek.

Mimo niewielkiego zamówienia bardzo profesjonalne podejście, dziękuję bardzo i pozdrawiam załogę CAPRI :lol:

Posted

Polecam jak najbardziej, w poniedziałek wieczorem kupiłem magazynek, w wtorek pieniądze były juz na ich koncie i otrzymałem wiadomość, że paczka została wysłana, przed chwilą pojawił się listonosz i doręczył mi paczkę.

Wszystko bardzo profesjonalnie, miły i szybki kontakt mailowy, solidnie zapakowana przesyłka.

Duży +

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sklep ma drastyczne błędy w opisach! Kupiłem baterię 9,6 3000mah KAN sugerując się opisem ,ze pasuje do każdego AK-47 i wszystkich eMek i Mp5 ze stałą kolbą.:( Niestety ta bateria nijak sie nie mieści w kolbie AK. Taka mała wpadka , ale dla sklepu i tak plus, bo przeproszono mnie , zaoferowano wymianę .Plus za to ,ze zamówiłem wczoraj, a dzisiaj juz kurier zapukał do drzwi.

Posted

Mam problem z przeglądaniem strony w Operze. Mianowicie nie wyświetla się w ogóle lista kategorii (z prawej strony). Czy ktoś jeszcze(z użytkowników Opery) ma podobny problem? Jeśli tak to sądzę, że sklep powinien coś z tym zrobbić - w końcu jest to trzecia, najpopularniejsza przeglądarka ;) .

Posted

Khy khy... katgorie są po lewej stronie, nalezy poczekac kilka sekund, w zaleznosci od łącza, az sie załaduje

Ot cały problem

a jezeli chodzi o sam sklep, kolega mila kilka problemow z serwisiem, mianowicie brak angazowania sie w jakakolwiek naprawy karabinu...

Posted

Hmm... fakt kategorie są po lewej stronie, ale w Operze jest jakiś problem i zgłosiłem go przed chwilą do naszego webmajstra.

Mam nadzieję, że uporamy się z nim w ciągu najbliższych dni.

A co do problemu z serwisem ...

Jaki konkretnie to problem?

Może uda mi się jakoś pomóc?

Posted

Prawdopodobnie to ustawienia przeglądarki, bo menu było testowane na Firefoxie, IE 5, 6 oraz 6.01 i bezproblemowo działa. W IE czasami trzeba zaczekać aż się "dociągnie", gdyż przy wejściu na stronę ładuje się ono w całości i nie trzeba później czekać na jego ładowanie przy poruszaniu się po menu.

Tak, czy inaczej jesteśmy w trakcie tworzenia dwóch całkiem nowych menu (jedno dla Opery 9.0 i drugie dla pozostałych).

W przypadku dalszych problemów z działaniem sklepu internetowego lub jeżeli znajdują się w nim błędy (jesteśmy tylko ludźmi ;)) proszę o bezpośredni kontakt mailowy -> strona@asg.com.pl.

Posted

osobiscie sklep polecam. doceniam uklon w moja strone jako klienta przy zamawianiu i kupnie p90 ;)

wszystko szybko i profesjonalnie. zadnych problemow.

• 2 weeks later...
Posted

A co do problemu z serwisem ...

Jaki konkretnie to problem?

Może uda mi się jakoś pomóc?

W tamtym roku, czyli dosc dawno, kolega mial problem z rączką w m15 sprezynowym od CA, raczka przychodzila w stanie takim jakim byla odeslana, tzn lekko przyklejona, po kilkunastu minutach sie lamala na nowo, daj wkoncu sobie spokuj i sprzedal karabin na czesci.

Pozdrawiam

Sir

Posted

Nigdy nie kleiliśmy rączek, ani żadnego innego elementu w tych replikach.

Zapewne problem polegał na lekkim naciągnięciu rączki w momencie oddawania strzału, a to zawsze w tym modelu kończy się ułamaniem tłoka lub cylindra. Wydaje mi się, że raczej to któryś z tych elementów musiał zostać wymieniony. Nie widzę jednak tu problemu w serwisie, a raczej w samym produkcie i użytkowniku. Tak czy inaczej produkt wycofaliśmy ze stałej oferty właśnie ze względu na jego awaryjność. W chwili obecnej jest on dostępny wyłącznie na wyraźne zamówienie klienta.

Posted

kolejny zakup w Capri. A potem będzie pewnie nastepny, itd.

Podziwiam Piotrka za to, że chciało mu się tyle odpisywać na moje e-mail'e. Wyszłaby z tego zapewne ładna broszurka informacyjna :P

Polecam - rewelacyjna komunikacja z klientem!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...