Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Duży plus dla Capri, profesjonalne podejście do klienta (indywidualna wycena, rabaty), realizacja zamówienia wg ustaleń. Jestem bardzo zadowolony. :P Kvoki pozdrawiają całą załogę CAPRI !!

Posted

Staramy się, jak możemy ;)

Wielkie dzięki.

p.s. wszystkich Klientów przepraszamy za chwilowe braki w amunicji 0.20g

Nie spodziewaliśmy się takich potrzeb rynku na nowe kulki w dobrych cenach ...

Powinny wrócić na stan w ciągu 10 dni.

• 2 weeks later...
Posted

Kolejna (już nie pamiętam która) paczka ...

Sklep godny pochwały, a zwłaszcza obsługa...

+ kontakt (i fachowość)

+ ceny

+ serwis/reklamacje (bez problemów )

+ dostępność produktów (nie ma rzeczy której by mi nie sprowadzili)

Pozdrawiam Cappuccio

Posted

nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz robiłem w Capri zakupy, i stanowczo mogę polecić ten sklep.

-profesjonalna obsługa

-dobre ceny

-możliwość zamówienia czegokolwiek z branży ASG

wielki plus panie Piotrze

Posted

Pewnie na nikim nie zrobi wrarzenia to co napisze, ale to naprawdę doskonały

sklep.

Świadczy o tym profesjonalne podejście do klienta, wzorowy kontakt jak i błyskawiczna przesyłka.

Naprawde gorąco polecam.

Pozdrawiam pracowników Capri!

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo dobry kontakt - grzeczne, uprzejme i rzeczowe odpowiedzi przez telefon, szybka przesyłka (2 dni). Nie ma problemu z zamówieniami kombinowanymi (zamawia kto inny, płaci kto inny :)). Polecam.

Posted

Ja mam taki zonk, przed chwilą chciałem kupić takie produkty

Produkty (Edytuj)  

1 x Kulki 0.20g Blaster w butelce [6000] 50,00zł  

1 x Wzmocniona gumka hop-up (silikon) Guarder 35,00zł

czyli 85 zeta (które chciałem zapłacić przelewem by nie płacić za przesyłke) i wyszło mi coś takiego ;/

Podsuma: 85,00zł  

Zwykła Paczka (Poczta Polska): 9,00zł  

Opłata za pobranie: -9,00zł  

Zamównienie poniżej min. kwoty (80,-): 10,00zł

Suma: 95,00zł

;/

poza tym według punktu nr. 9 regulaminu sklepu w przypadku przelewu sklep pokrywa koszty przesyłki, czy ta "promocja" dotyczy też kuriera (nigdzie nie jest napisane, że chodzi wyłącznie o przesyłkę przez Poczte Polska)?

[ Dodano: 02 Kwi 2006 21:32 ]

Powyższa sprawa została wyjaśniona, nie potrzebbnie wstrzymywałem się z kupnem (o parę godzin). Paczkę dostałem bardzo szybko )na drugi dzień po złożeniu zamówienia). Polecam

• 2 weeks later...
Posted

Witam

Powiem krotko

Padla mi Mp5 sd3 CA Wysłałem do 3 sklepow

1.FA - Nie dali rady naprawic (6miesiecy+oszustwo)

2.MG - Jak zwykle u nich strzela ok a u mnie nie (bez komentarza)

3.Military.pl - Po 3 miesiecach pan serwisant stwierdzil ze nie moze odkrecic srubek od gb i mi odeslal replike! (yyyy??!)

No i w koncu wyslalem do Pana Piotra Fachowa diagnoza +zdjecia+porady+naprawa i wszystko tanio i w przyjemnej atmosferze bez krecenia i wymyslania jakich kolwiek bajek :]]]]]

Pan piotr to PRO i dla mnie istnieje teraz tylko 1 Sklep ,SKLEP CAPRI ASG

Pozdrawiam!! i DZIEKUJE!!

Posted

Witam!!

Niedawno zamówiłem w Capri M15 A4 CA (spring), niemieli go na magazynie więc poczekałem sobie, powiedzieli że dostawa będzie w poniedziałek……. I tak było w poniedziałek była dostawa, wysłali we wtorek a paczka doszła w czwartek.

Ogólnie miło i przyjemnie , odpowiadali na każdy mój mail, z zapytaniem o sprzęt i odpowiadali konkretnie.

• 2 weeks later...
Posted

Zamówienie i przelew we wtorek, okazało się, że jednego z zamawianych towarów nie było, we wtorek wyjasniliśmy sprawę: zaproponowali zamianę lub przelew zwrotny (wybrałem zamianę) a w czwartek zapukał do drzwi kurier.

Gorąco polecam !

• 2 weeks later...
Posted

Kolejne zamówienie i kolejny plus.

Bardzo dobre ceny, bardzo fachowa obsługa (nie tylko zna się na airsofcie ;) )

Szybka realizacja zamówień nawet w 24h i to za pomocą Poczty Polskiej

Pozdrawiam Cappuccio

Posted

Bardzo polecam! Kupiłem tam ostatnio AEGa i mimo długiego czasu oczekiwania na paczkę (brak emki w magazynie) złego słowa powiedzieć nie mogę! Sprzedawca wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie, byłem informowany na bierząco o postępach w realizacji zamówienia, a mały bonus zatarł złe wspomnienie po okresie wyczekiwań na karabin 8)

Najlepszy znany mi sklep :twisted:

• 3 weeks later...
Posted

Zamówienie: niedziela wieczór

Wpłata: poniedziałek rano

Odbiór: środa po południu

+

jedynie szkoda, że promocja z darmową przesyłką się już skończyła

Posted

Super ceny! Bateria 8,4V large 1900mAh 100zł a nie 130zł czy 150zł jak w innych sklepach! Magazynek hi-cap do ak47 fullmetall 130zł a nie koło 200zł!

Jeśli chodzi o ceny to zdecydowanie polecam. Szkoda tylko że nie ma zbyt dużego wyboru części zamiennych (jak np. machinegun).

Posted

Wybór jest, tylko niestety nie ma go w sklepie internetowym.

Nastawiliśmy się na jakość usług i obsługę wysyłek, nieco zaniedbując aktualizację sklepu internetowego. Ale od przyszłego tygodnia, co środa będą sukcesywnie wprowadzane artykuły, które mamy w magazynie a nie ma ich w ofercie internetowej (aktualnie ponad 400).

:lol: