Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo mi zależy na wytrzymałości i oczywiście na osiągach....z tego co wiem z zasięgiem jest spoko....choć według nie których jest inaczej...a wytrzymałośc...ehh...z tego co czytałęm jedna osoba mimo żę ładowała klasycznie to już w pierwszy dzień repliczka do odesłania ehh...czemu m15a4 nie jest tak wytrzymałe jak MPA3 z TM :?: :?

Posted

Mój M15 A4 wywalił 2000 kulek i jest ok, choć widze, że ma tendencje do odbijania w lewo, ale przetarcie wyciorem i wystrzelanie kulki nasmarowanej silikonowym sprayem, rozwiązuje problem. :)

Posted

powiem Ci że dla mnie 1000kulek to mało... jakbyś wystrzelił 10tys to już lepiej :D

[ Dodano: Pon 08 Maj, 2006 ]

Pochwalcie się mark i lewan z ilu metrów udało Wam się ustrzelić przeciwnika?? :D :D

Posted

Owszem 30 m to spox dystans dla tej e'M'ki :D 35 też ok, 40 to cięzko ( wiesz na początku forum możesz poczytać "łoooooooo z 50 m trafiam w cel wielkosci człowieka" gówno prawda),

broń jest bardzo celna

Jest bardzo celna :!: , choć mówie, czasami odbija w lewo, ale wytarcie lufy............i jest ok 8)

Powiedzcie jak mam rozłorzyc zespół szczerbinki :?: :?: :?: (juz o tym wspominałem we wczesniejszych postach)

Posted

Bardzo podoba mi się ten gun i chyba go kupie.....wiecie coś może o tutnigu tej repliki...nie chodzi mi tu o tutnig siłowy, ale bardziej lufka prec, jakieś wzmocnieni żeby dłużej mi podziałał

Moge prosić o linki do części??

Pozdrawiam

i jak tam Lewan?? ile już kulek wystrzelonych?

Posted

Szczęśliwi kulek nie liczą... Ale juz troche jest. nie ma żadnych problemów, a ostatnio zacząłem strzelać z tej rączki... Fajna sprawa. Nie łamie sie, ale musisz wiedziec gdy dawać cała sile. Pozdrawiam

Posted

A jak z tuningiem...bo mam 1911 S&W klamke i bardzo fajnie się spisuje 30 metrów lajtowo...dlatego chce coś lepszego ....dlatego myśle o tuningu

Posted
To może coś o tuningu tej pompki ?? Czy ktoś próbował cos z nią zrobić ??

bo ja sie przymierzam ale nie wiem czy warto  :?:

Po przeczytaniu wszystkiego o tej eMce na forum, doszedłem do wniosku, że nie warto.

Nie warto bo o ile rozłozenie karabinka jest łatwe, to poskładanie graniczy z cudem. Jakakolwiek ingerencja w jej "całościowość" może doprowadzić do posiadania M15-stki w kawałkach.

Jednak jeśli komus uda się poskładanie tego (zakładam późniejsze działanie), sprężynke ~130% powinno wytrzymać przez okres paru miesięcy.

[/size]

Posted

Ja muszę napisać ze Capri dobrze się spisało.

Pękł tłok mimo, że nie uzywana była przednia rączka. Ale gwarancja uznana.

Dzisiaj przetestowana w boju ... strzela dużo lepiej niż moja MP5A3 TM.

Posted

hehe . ten kolega o ktorym marys mowil to ja :P , no wczoraj wreszczie mozna bylo ja sprawdzic w boju i swietnie poprostu swietnie sie spisala :D poprostu wymiatalem wczoraj :lol: 8) mp5TM miala straszne problemy ^^"" . mam tylko nadzieje ze nie bedzie znia takich problemow jak na poczatqisowanie sie udalo i jak narazie moge sie nia pocieszyc :) .. jak tymrazem cos mi w niej strzeli to wyskocze przez okno o.O

Posted

Ja wiem…...........… jeżeli chodzi o strzelanie ..jak by to ująć…… „precyzyjne” 8) to może tak na dystanse do 35m. Bo karabinek jest naprawdę bardzo celny, montaż, kolimator lub lunetka i można strzelać. Nie licz że z 50 m zdejmiesz kogoś bo takie odległości są niemożliwe z tym karabinkiem :x , natomiast do tych 35m dostrzelisz z zachowaniem względnej celności bo potem to kulka już zaczyna powoli opadać i jest podatna na wiatr. Mój egzemplarz strzela skutecznie do ok. 40 m lecz jak mówiłem „precyzyjny” taki strzał nie jest :|

Posted
witam

wlasnie dzis ją nabyłem:P

powiedzcie mi czy nadaje sie na karabin parasnajperski? (bo dla takiego celu ma być u mnie:P)

Nie, dlaczego? M15-stka ma normalny zasięg, taki jaki powinien być w stoku i w żaden sposób nie będzie on parasnajperski. No chyba, że na kulkach 0.12.

Posted
witam

wlasnie dzis ją nabyłem:P

powiedzcie mi czy nadaje sie na karabin parasnajperski? (bo dla takiego celu ma być u mnie:P)

Nie, dlaczego? M15-stka ma normalny zasięg, taki jaki powinien być w stoku i w żaden sposób nie będzie on parasnajperski. No chyba, że na kulkach 0.12.

oki,ale czasami męczy mnie bieganie z aeg pzreciw springom i chcialbym tez cos miec zeby szanse byly wyrównane...:P a na tym dystansie ten karabinek moze robic chyba za snajperke... ale ok, dzięki za opinie:)