Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

A ile możesz przeznaczyć pieniędzy na kamizelkę? Bo do 200zł raczej nic się nie dostanie. I odpuść sobie ten mil-tecowski shit z allegro - tragicznie wygląda na zdjęciach a co dopiero w realu.

Posted

I odpuść sobie ten mil-tecowski shit z allegro - tragicznie wygląda na zdjęciach a co dopiero w realu.

Mam, chwale sobie. Tylko ladownice z zestawu do wymiany od zaraz. Nie kazdego stac odrazu na kupowanie koszernych CIRASow i innych hamburgerow. Miales kiedys tego reactora przez dluzej niz 2 minuty? Bo cos mi sie wydaje ze 80% zlych komentarzy na temat tej kamizelki powinna sie zaczynac od "Kolega kolegi ja ma i mowi ze jest zla". Inna sprawa to Patten 83, ona rzeczywiscie jest zla. Tak, mialem, przymierzalem. Choc moj znajomy sobie ja chwali.

Pozdrawiam, G^.

Posted (edited)

Chcesz coś taniego i dobrego to po co się pakować w kamizelkę, sam na początku kupiłem jakis chiński badziew który się nosić nie dało... Lepiej zainwestuj w tani i dobry niemiecki pięciopak S95, jest i wygodny i da się go dobrzze rozbudować, z czasem można nawet dokupić takie coś ze zwiększoną ilością paneli do montażu ładownic. :wink: Co do niemieckich kamizelek to np takiego mehlera nie jest teraz już raczej trudno dostać. Taką kamizelkę KSK czy IdZ też, tyle ze trzeba ściągać z niemiec i w 200zł to się raczej nie zmieścisz. :wink:

Edited by CptInzMathias
Posted

Myślałem o tym `pięciopaku`... Właściwie Panowie to nie jstem z tych którzy na strzelankach są co 3 dni, a raczej z tych co sa dwa razy w miesiącu. Do tego na pierwszej liście moich hobby stoi motocross, tak więc kasy na ASG nie mam za dużo. Planuje w porządne oporządzenie zainwestowac po wakacjach dopiero, na koniec sezonu motocyklowego. To napiszę inaczej - podajcie jakieś konkrety do 150 zł (najlepiej z linkami). Może być nawet coś co jest dla profesjonalistów 'szitem' ;))

Pozdrawiam

Michał