MatriX482 Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Joł. Ostatnio wyrwałem hełm, MICH2000, i coś mnie natchnęło, aby go rozkręcić ( wyrzucić zawieszenie, odkręcić montaż pod NVG ) i go ozdobić farbą, Velcro i innymi bajerami. No i po dłuższej przerwie chciałem go skręcić i przymierzyć, żeby wybrać dobre poduszki i wyregulować to i tamto. Głównym problemem są paski. Oryginalne, czarne MSA, które składa się z 3 części ( pasków lewych, prawych i tej poduszeczki na kark ). Jak to to od nowa przykręcić? Która część zawieszenia winna być po jakiej stronie? Jak poprawnie i wmiarę wygodnie zamontować ( nape pad- ta 3 część zawieszenia? ). Najlepszy kabaret jest z klamrami przy brodzie- są jakby w drugą stronę, a same paski są strasznie poskręcane. Raz- to nie jest wygodne, ładne, no i ciężko odpina się hełm. Może jest jakaś grafika, pokazująca poprawny montaż zawieszenia? Pozdrawiam. Quote
Szaszłyk Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Foto z allegro. Paski z klamerką powinny być po lewej stronie twarzy, napisy na klamrze przylegają do twarzy. Pokombinuj chwilę i złożysz sam. Quote
MatriX482 Posted May 9, 2011 Author Report Posted May 9, 2011 No działa, zatrybiłem bez zdjęcia, samo poszło. A za zdjęcie dziękuję proszę Pana :biggrin: , przyda się na przyszłość. Jeszcze pokombinuję z paskiem na kark i będzie cycuś. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts