Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Odnośnie magazynków.

Nowa wersja magazynków nie pasuje do replik starej generacji (ja mam chyba pierwszej serii). Wejdzie, replika będzie strzelać, ale magazynek nie zakleszczy w gnieździe. Trzeba spiłować go u góry by złapał je zatrzask magazynka.

Magazynki od repliki Oberlanda pasują bez przeróbek (przynajmniej w moim starym egzemplarzu), ale siedzą ciasno.

Do gniazda można wsadzić magazynki aeg standardu Marui. Prawdziwe magazynki wejdą jedynie po przeróbkach.

Edited by ORKAN_Hubert
Posted

Panie i panowie mam już nowy magazynek v mag. Obudowa z tworzywa, w środku bliżej mi nie określony stop (jeszcze nie rozbieralem ). Pojemność znacznie większa niż tych ładowany od spodu. Ciasno wchodzi do mojej wersji z 2012r. Na razie kilka strzałów oddanych ale działa poprawnie. Będę testował w przyszłym tygodniu i sprawdzę czy są jakieś problemy . Jest również ładowany od spodu.

Posted

Pytanie do bardziej zaawansowanych. Czy ten bolt będzie pasował do hk416?

czytałem wcześniejsze posty i oglądałem film na youtube i z tego co wiem ma troszkę inna długość. ogólnie to chciałem dorwać części ra-techa ale jest problem z ich dostaniem.

wp113_d.jpg

Posted

Ale może wymień bolt carrier'a na ra-techowego (tudzież Z-parts https://ast-gun.airsofttaiwan.com/index.php?route=product/product&category_id=81&manufacturer_id=546&product_id=1172 ) a dyszę (bolt) zostaw jaki masz w zestawie...

No dobra, to teraz ja...

Jakiś namiar na "ostre" części ale z możliwością ich kupna a anie tylko oglądania... podobaja mi się gadżety ale do PL raczej nie wyślą... łyknąłbym selektor ognia jakis stalowy i z podcietym z prawej strony, antirotating pin, bad i kręciolek na tył (phase5)... ktoś,coś?

Posted

Zamówiłem w capri ale w kwietniu ,ma się wyklarować do końca sierpnia czy dojdzie .Jeżeli nie uda się to myślę o ściągnięciu ze stanów.

Będziemy w kontakcie.

Jeszcze jedno . Wie ktoś może jak dorobić adapter przedłużający bolta z WA(G&P) do rozmiarów vfc. Brakuje 4 mm.