fooze Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Witam. Dostałem od kumpla nówka funkiel GB od boyi, dokładnie ten http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_128_159&products_id=2917&name=BOYI_-_DBOYS_-_Kompletny_Gearbox_V.2_-_7mm i pytanie czy warto coś na początek w nim wymieniać, jeszcze przed założeniem jeśli tak to co.? zależało by mi na tym zeby dojść do jakiś 400fps. i jak to jest z tymi komorami hop-up w replikach boyi gdzieś wyczytałem ze strasznie trudno dopasować komorę do body boyi. prawda? albo czy ktoś jest wstanie polecić dobrą komorę którą bez problemu wmontuje? :-) pozdrawiam p.s mam nadzieje ze skladnie i jasno wszystko bo pisze "w biegu" :P Quote
Wolfran Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 (edited) Najpierw łożyska na kulkowe, łożyskowaną prowadnice sprężyny i łożyskowaną głowice tłoka i sprężynę m120. A z tą komorą to jakaś bujda, miałem w swoim Boyi komorę od CA i G&P i było szczelnie Edited May 6, 2011 by Wolfran Quote
fooze Posted May 6, 2011 Author Report Posted May 6, 2011 szkielet wytrzyma m120? komore pewnie deep fire zamocuje albo ultimate. [do tego precka guardera i gumka madbulla które sie kurzą w tej chwili :p] jeszcze tylko jedno pytanie, czy te rzekomo wzmocnione z silniki od krakmanów dają radę.? czy lepiej kupić coś używanego w tej kwestii chce sie zmieścić w stówie. Quote
Wolfran Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Powinno m120 wytrzymać są to mocne szkielety, krakmani pakują do tego m120 (sam miałem, przemieliło 60tyś i teraz działa na jakiejś m110 w serwisowanej przeze mnie replice.) Jeżeli chodzi Ci o silniki z najnowszej serii P&J, to tak, u kumpla działa na m130, są to mocne silniki. Quote
fooze Posted May 6, 2011 Author Report Posted May 6, 2011 ok dzięki wielkie, temat jest właściwie wyczerpany :-) Quote
Recommended Posts