Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, ostatnio zobaczyłem, że sklep militaria.pl oferuje w sprzedaży nowy STG 44 rzekomo niemieckiej firmy erma

http://www.militaria.pl/air_soft_gun/karabinki_szturmowe/elektryczne_c836.xml

I zastanawiam się czy jest może lepszy od repliki z AGM jakie jest wasze zdanie ? Bo wygląda zupełnie jak pierwszy model z AGM (chodzi mi przede wszystkim o kolor) I czy jego zakup nie będzie lepszym rozwiązaniem niż zakup szturma z AGM ?

Edited by brod3c
Posted (edited)

czyli to samo ale od innego producenta.

Aleś mi świata przybliżył :icon_biggrin: Chodzi mi o jakość wykonania :wink: i osiągi czyli jednym słowem różnice między wykonaniem i jakością obu replik.

Edited by brod3c
Posted

To wyjaśnię łopatologicznie bo widzę że ciężko samemu zajrzeć w Googla.

Rebrand to znaczy że jest to ten sam produkt tylko firmowany logiem innego producenta.

Posted

To wyjaśnię łopatologicznie bo widzę że ciężko samemu zajrzeć w Googla.

Rebrand to znaczy że jest to ten sam produkt tylko firmowany logiem innego producenta.

nie wiem dlaczego lecz google mi w tym danym momencie padło. Może dlatego że tu u mnie była burza ?

Czyli jednym słowem jakość powinna być taka sama jak w przypadku szturma firmowanego przez AGM, lecz dużo tańszego (740 zł) ?

Posted

Możliwe,tak jakość będzie taka sama

Jest git, już myślałem że pojawiło się jakieś cudo nad cudy warte swej ceny (jednak 1100 zł piechotą nie chodzi)

Posted

W tym przypadku płacisz więcej jedynie za logo i za odrobinę lepszą kontrolę jakości (ale pamiętaj, że kontrola jakości nie równa się jakości) :)