Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

karabin 440 fps i kulki 0.28 G&G

Recommended Posts

Posted

No więc po testowałem te Blastery Pro Invisible 0.28, narazie na 48m. O wiele bardziej reagują na hopka w stosunku do kulek 0.28 G&G,celność również sporo lepsza, styropian 20x20 cm trafiałem z blasterów niemal za każdym razem,a G&G miały odchyły i to spore i większość mijała naszego ,,targeta''.

Posted

Na pewno tym ,że czerwone opakowanie jest niedostępne. Wyglądy jakby niebieskie opakowanie to jakaś nowa seria ? Jeszcze czarne brązowe kulki są po prostu "niewidizalne" po strzale, a białe widzisz gdzie lecą, albo jak stoisz po drugiej stornie lufy skąd lecą .

Posted

Hmm nie wiem to może waga, bo jak patrze po innych sklepach t o0.20 maja czerwone opakowanie, a 025 pomarańczowe. Dlaej chyba bym stał przy nowej serii. Jest 3500 kulek czyli to muszą być 0.28, a widzę też, ze na capri 0.28 są w pomarańczowym opakowaniu.

Posted

Czym się różnią kulki G&G w niebieskich opakowaniach od w czerwonych?

http://taktyczny.com/asg,594,kulki_g_g_0_28g_1kg_biale.html

http://taktyczny.com/asg,597,kulki_g_g_0_28g_3000_szt_biale.html

I jeszcze czy między kulkami białymi,brązowymi, czarnymi są różnice?

Bo śmiesznie to wygląda o prucz koloru kulek jeszcze se można kolor opakowania wybierać:)

Taka różnica, że w opakowaniu czerwonym jest więcej kulek... Większa paczka. Poza tym, bez różnic.

• 4 weeks later...
Posted

Z tego co widzę, po krótkim okresie "niedostepności" amunicja G&G znów pojawiła się w polskich sklepach. Zarówno 0.25g jak i 0.28g.

Czy ktoś sprawdzał już może, czy obecna seria ma takie same wady produkcyjne jak poprzednia? Ciekaw jestem, czy cała sytuacja była jednorazowym potknięciem G&G, czy też (odpukać) stanie się niechlubną normą dla tej amunicji :zastanawia: