Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam pytanie, czy jak odkrece srubke ktora jest na dyszy, w srodku ( dodalem obrazek ) to mos mojego ak wzrosnie? Czy ida za tym jakiekolwiek konsekwensje? Prosze o szybka odpowiedz, Dzieki

Posted

mos

Zgaduję, że chodziło o "moc". Co prawda nigdy nie widziałem żadnego kałaszka od środka, ale na czysty rozsądek... czemu miało by to zwiększyć moc?

WTF?

Polskie litery. Błagam! W szkole pozwalają ich ludziom nie używać w tych czasach, czy co?

Posted

jest, w srodku mam srube i ogladalem na youtube.com ja koles wykrecal srubke w snajpie i moc wzrosla o ok. 150fps. ale nie wiem czy w AEG-u mozna cos takiego zrobic

Posted (edited)

Ale nie ma tej śruby jak wsadzisz śrubokręt w dyszę! Na zdjęciu zaznaczył samą dyszę a nie głowicę tłoka...

Kolego, to zaznacz na zdjęciu śrubę a nie dyszę, poza tym na dyszy NIE ma żadnej śruby. Piszesz w taki sposób, że nie wiadomo o co chodzi...

Edited by you-dash
Posted

Wiadomo o co chodzi, jak włożysz śrubokręt do dyszy możesz odkręcić głowicę tłoka..

Jak miał pokazać głowicę tłoka? rentgen?

czy jak odkrece srubke ktora jest na dyszy, w srodku

Idzie się domyśleć..

Posted (edited)

lukas22 ma racje oto mi chodz! nie wiedzialem jak mam zrobic fotke w srodku, jak rozkrece gb to gwarancje strace. Czyli da sie co z tym zrobic?? Sorka ze jeszcze tak namotalem ale niedawno zaczalem przygode z asg i nie wiem jeszcze jak sie mowi na poszczegolne czesci

Edited by noe323
Posted

you-dash czytać nie umiesz? Napisał o śrubie w środku jak to już napomniał lukas. A śruba taka jest i jej odkręcenie mogło by być tragiczne w skutkach dla obu głowic, tłoka i zębatek. Jak już uważasz się za takiego speca aby udzielać innym rad to udzielaj je tak aby pomagały innym. Ja pytanie zrozumiałem za pierwszym razem więc nie wiem o co się czepiasz...

Posted

Masz rację, trochę się czepiałem, ale to dlatego, że miałem kłótnię z kumplem i przez to przez cały dzień byłem drażliwy.

Wiem, że chodzi o śrubę na głowicy tłoka, nie potrzebnie się czepiałem, że nie ma żadnej na dyszy.

W każdym razie sorki, nie potrzebnie to pisałem, następnym razem sobie odpuszczę ;)