Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam .

Jeżeli zły dział nie bijcie :biggrin:

Jaki doradzacie najlepszy plate carrier do 300zł (z ładownicami) ?

dodam że musi być oliwkowy :wink:

Pozdrawiam Komor.

Edited by KomornikPL
Posted

hmm za 300 nie wiem czy by coś się znalazło polecam ci bardziej plate cariera z capri olive z ładownicami z 580zł od flyye czyli bardzo dobrej firmy ale jak chcesz bierz z TG :D

Posted

Ja od siebie polecam Plate Carriera MPC od Condora. Jakość bardzo dobra (nie to co ACM i inne tej klasy), uszyta z Cordury. Jestem drugim właścicielem, poprzedni tyrał go ostro, ja również a kamizelka ma 0 uszkodzeń ;)

Co prawda za 300zł stoi bez ładownic ale warto rozejrzeć się za używką z ładownicami.

Dodam jeszcze link do tej kamizelki:

http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_80_267&products_id=5480&name=Kamizelka_Taktyczna_Condor_-_MPC_-_Zielony_OD

Posted

Nie jestem utwierdzony w wyborze konkretnego modelu tylko musze mieć PC oliwkowego do 300 i to jedyne ograniczenie .

I tak zamierzam mieć płyty w środku więc musi być też wygodna ... nie ukrywam iż RAV z taiwana bardzo mi się podoba i właśnie taki krój to jest to ! :blush:

A ile będzie kosztować uszycie takiej RAVKI przez jednych z forumowych krawców ? którego polecacie ?

pozdrawiam Komor

Posted

No to FAIL :-\ . Niestety kamizelki ze stronki którą podałeś stanowczo przekraczają 300 zł :icon_cry: no cóż więc pozostaje znaleźć krawca który uszyje taką ravke za -/+ 250 zł albo kupić tą z TG .