Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

oczywiście na ten temat zajrzałem tylko pewnie jak widzisz ten stg z tego linku różni się (przynajmniej wizualnie)

od tych omawianych na forum i domyślam się że jest to kolejna wersja "rozwojowa" tego produktu,

i czy cena nie jest zanadto wygórowana ? Pomijając fakt że póki co to ta wersja szturma z AGM jest tylko w tym jednym sklepie ?

Edited by brod3c
Posted

http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=1186

Mam broń prawie pół roku, sporo już kulek wystrzelonych zostało. Prawdziwy chrzest i test bojowy przeszła na tych Ardenach. Cena w Zbrojowni nie jest wygórowana, drewno i metal, odpowiednia waga no i oczywiście klimat. Jakość wykonania jest bardzo dobra i polecam. Ja sam do tej pory zgubiłem jeden bolec - zastąpiony śrubą i dwoma nakrętkami ale poza tym sprawuje się bardzo dobrze. Zatem bierz gdy jest okazja :).

Posted

Sorki za odświeżanie tematu, ale mam jeszcze jedno pytanie: a mianowicie spotkałem się na internecie z replikami szturma o podobnej cenie, lecz różniącym je wyglądem, pochodzą od tego samego producenta (AGM) lecz nie jest napisane w danych repliki, która wersja jest tą nową wersją bez niektórych usterek

(np. wadliwy pin od kolby) toteż czy ktoś mógłby mi podać link do takowej najnowszej wersji stg od agm-u ?

?