Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

2jfkrac.jpg

Witam i zapraszam do rekrutacji.Gramy w Battlefield 2,Battlefield Bad Company 2 oraz będziemy grać w Battlefield 3!

Oferujemy:

-Strone internetową

-Forum

-TS3

-Server gry

-Ligi oraz Turnieje(oraz gry wewnatrz klanu)

-Sparingi

-Miłą atmosferę

Wymagamy:

+16 roku życia

-Kulture osobistą

-Programy do komunikacji glosowej(TS3)

-Orginalnej wersji gry

Zapraszamy! http://www.tgd.vgh.pl

Posted

Jasne...każdy wkońcu kiedyś zaczynał i miał lepsze i gorsze dni.Ale olać to u nas chodzi bardziej o przyjemność czerpaną z gry a po grze opowiadamy sobie kawały lub inne pierdoły.Bo im nas wiecej tym lepiej.Zawsze też możesz się od nas czegoś nauczyć :icon_biggrin:

Posted

Tak piatek,sobota,niedziela od 19:30.Mój xfire: Konrad102 GG:22306078

Zapraszam na naszego TS'a 3

IP:188.165.154.251

Port:3380

Hasło:nie ma

Tylko do któregoś z adminów musicie napisać zeby wam dał uprawnienia najlepiej przez poka to zrobić

Posted

A jeszcze żeby nie tworzyć nowego tematu zaczeliśmy rekrutacjie do Live for Speed (demo i pełna nie pełna:) )

A co do BFP4F too to jest zwyczajna 2 tylko że dużo gorsze tekstury,mniej map i jest darmowa.Poprostu EA się nudzi :)

Posted

Wiem ze to jest 2... Tylko ze bedzie aktualizowana co jakis czas (ostatnio doszly bronie ale oczywiscie platne).

Dla mnie grywalnosc jest bardzo fajna, a i tak biegam z normalnymi akaczami i nie potrzeba mi vet broni zeby byc przez 50 % pierwszy w rankingu.

To co jest piekne w tej grze to to - ze nie trzeba jej instalowac ... Nie trzeba nic placic. Mozna legalnie grac w pracy :)

Jak dorobia wybieranie servera - bedzie mozna w pracy pograc po godzinach i nie martwic sie o licencje kontrole itp.

A super mega wypasna grafika jest zawsze dla mnie na 2 miejscu czy nawet 3 po grywalnosci.