Pietia888 Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 Witam. Jak w temacie, otóż planuję zakup ogniw life a123 systems 2300mah , ale jak wiadomo , dużo jest podróbek ogniw tejże marki... i tu moje pytanko ,czy są gdzieś dostępne ORYGINALNE ogniwa a123 systems? jeśli tak to w jakim sklepie, (ja widziałem niby oryginały po 45 -50 pln na nastikpl. i aviatormodelshop.pl ) pisałem z kilkoma osobami,które mówiły że to podróbki , i sam nie wiem co mam robić... 2. Czy te podróbki markowych ogniw będą się różnić parametrami , i jak odróżnić oryginał od podróbki chińskiej..? Z góry dzięki za odpowiedź . Pozdrawiam Pietera Quote
Agata Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 One tylko kosztują. A co, wydaje Ci się za tanio? Jak coś to mogę Ci gotowy pakiet sprzedać za trochę więcej ;] Quote
Pietia888 Posted April 12, 2011 Author Report Posted April 12, 2011 One tylko kosztują. A co, wydaje Ci się za tanio? Jak coś to mogę Ci gotowy pakiet sprzedać za trochę więcej ;] Możesz mi swoje gg dać?? znaczy dsię że to oryginały?? a jaki masz pakiet 9.9V Jak wyżej pisałem proszę o gg to się dogadamy... Quote
Recommended Posts