Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Następnym razem pisz dokładnie, a nie numer seryjny repliki, nie każdy będzie wiedział o jaki model chodzi.

Jak mniemam jest to ta replika Klik?

Jest to JG więc Gearbox metalowy z pewnością, całkiem wytrzymałe. Co do body przy dobrym użytkowaniu powinno wytrzymać bez specjalnych uszkodzeń, choć zdarzają się pęknięcia. Jaki typ gearboxa to niestety nie powiem.

A przy okazji: BYŁO! Następnym razem szukaj: Link do tematu

Pozdrawiam.

Posted (edited)

Myślę, że ja mogę o serii g36 JG bardzo dużo powiedzieć, posiadałem 2 repliki g36c i g36 obecnie tylko g36.

GB bardzo wytrzymały jeśli nie będziesz rozbierał nic kombinował w nim to z pewnością posłuży ci parę ładnych lat.

Moja gieta g36c spręzyna m80 przy dużym rofie wytrwała 2 lata (odziwo, GB wytrzymał)

g36 przy sprężynie m120 GB trzyma już ok 1,5 roku. Przebieg duży, na oko jakieś 30ooo kulek.

Więc bierz i się nie zastanawiaj, z czasem wymień gumkę HU (albo niech od razu zrobią ci to w sklepie, bo za montaż nie zapłacisz) z czasem kup lufę precyzyjną.

EDIT: Dokup zapasową baterię, bo JG za wydajne nie są.

Edited by zajaszcze
Posted

Ja na Twoim miejscu celowałbym w coś powyżej 300zł, żeby nie przeżyć załamania nerwowego po pierwszej strzelance albo już po otwarciu pudełka ;)

Na forum bardzo często w cenie ~300zł trafiają się G36C od JG, więc warto poczekać i poszukać czegoś pewniejszego.

Ja swoją kupiłem za pośrednictwem forum i komisu i nie żałuje w żaden sposób ;)