Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam!

Chciałbym pokrótce przedstawić drogim maniakom kontakt do kilku grup z okolic Gniezna

Samodzielny oddział Rozpoznania S.O.R

Pierwsza Grupa Operacyjno Manewrowa 1. G.O-M

Gekon Team Gekon

Wolves Wolves

Gajowski Oddział SpecjalnyG.O.S

Taktyczna drużyna leśna ALFA Alfa

Company of Brothers Trzemeszno COB

to chyba wszystkie :icon_biggrin:

Napiszcie coś o znanych wam miejscówkach,można by było zorganizować jakieś spotkanie ekip zaproszonych przez was,pozdrawiam Duńczyk.

Posted (edited)

Lambert, tam nie ma żadnej literówki :happy: , ja tej nazwy nie wymyślałem i nie zgadzałem się na nią, ale jak mus to mus :icon_biggrin:

a Cielimowo to zaprawdę zacne miejsce :biggrin:

Edited by GOSmatti991
  • 1 month later...
Posted

Napiszcie coś o znanych wam miejscówkach,można by było zorganizować jakieś spotkanie ekip zaproszonych przez was,pozdrawiam Duńczyk.

Co do wspólnego spotkania to puściłem już temat na fora ekip z powiatu gnieźnieńskiego.

Strzelanka odbyła by się najpierw u was w terminie 19 czerwca.

Na tą chwile myślę że uda nam się zebrać ok 20 chętnych.

Szukamy także chętnej ekipy która podejmie się zorganizowania takiego spotkania w podanym terminie.Na terenie poznania a najlepiej jak najbliżej Gniezna :happy:

• 1 month later...
  • 8 months later...
Posted

Jak to u Was jest? Nie mogę znaleźć kontaktu szerszego do Was pod postacią jakiegoś forum wewnętrznego, czy czegoś podobnego. Jestem z poza Gniezna, ale z racji, że na weekendy będę teraz głównie w Janowcu Wlkp chciałbym nawiązać jakąś wymianę kompozytu :icon_biggrin: :wink: