Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Panowie krótka piłka, która waszym zdaniem replika lepiej nadaję się broń dla snajpera Ares Aw338 czy G&G G96. Mam okazję nabyć którąś z nich we w miarę podobnej cenie. Na pewno znajdą się jacyś użytkownicy tych cacek i coś podpowiedzą, z góry dzięki.

Posted

Dzięki za podesłanie linków które już czytałem, ale w tym o Aresie ludzie przez pół tematu spuszczają się nad magami na Co2 a w tym o GG jest jeszcze mniej konkretów. Dlatego też napisałem taki a nie inny temat żeby wyjaśnić sprawę która mnie interesuje.

Xcel20 może i nie jest bez sensu ale musisz wskazać jakiś tok myślenia co by zrozumieć w pełni twoją wypowiedź :D

Posted

Abyś w pełni zrozumiał zasady tego forum powinienem Cię odesłać do regulaminu. :wink:

Masz coś takiego jak Snajperski Hyde Park i tam można takie pytania śmiało zadawać.

Do czasu jak go nie było to takie pytania w zielonych lądowały i ten temat też tam powinienem przenieść...

Jednak, że litościwy jestem i żeś prawie nowy w sumie to wywalę dopiero jutro, po jutrze, ale do kosza poleci a nie do zielonych!

Viper

Posted

Ja myślę :icon_wink:

A co do Twojego pytania to mam wrażenie, że łatwiej o części do AW338 choćby o magazynki, bo pomimo iż ciężko dostępne to jednak się pojawiają, a o G96 jako ucichło i nie widziałem żeby się coś pojawiało w częściach zamiennych.

Jeśli się mylę to niech mnie użytkownicy replik poprawią bo fakt faktem nie jestem na bieżąco jak o te modele chodzi!

Napisz w SHP (Snajperski Hyde Park) to podyskutujemy! :icon_wink: