Myszur Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Cześć. Jak w temacie - co oznacza stwierdzenie, że replika jest stockowa? Przegrzebałem wstępnie forum ale ostatecznie odpowiedzi nie znalazłem. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. -Myszur Quote
Landsil Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Jest to replika że tak powiem "firmowa", czy z takim body i takimi wnętrznościami jak ją mam.. tfu firma stworzyła. Dla odróżnienia custom to repliki w których coś jest wymienione przed użytkownika. im gorsza firma tym z założenia gorzej jak to stock, jak masz TM to nawet nie warto otwierać chyba że jesteś pełnym profesjonalistą i wiesz że potrzebujesz wymienić taką lufę np. Quote
Myszur Posted April 4, 2011 Author Report Posted April 4, 2011 Jest to replika że tak powiem "firmowa", czy z takim body i takimi wnętrznościami jak ją mam.. tfu firma stworzyła. Dla odróżnienia custom to repliki w których coś jest wymienione przed użytkownika. im gorsza firma tym z założenia gorzej jak to stock, jak masz TM to nawet nie warto otwierać chyba że jesteś pełnym profesjonalistą i wiesz że potrzebujesz wymienić taką lufę np. Mam AGM. :blush: Dzięki za odpowiedź. Quote
Recommended Posts