Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czołem!

Niedawno zamontowałem na swojej replice kamerkę, poniżej będę wrzucał linki do kolejnych filmików ze spotkań :) Jak na razie z jednego spotkania wrzuciłem filmy, nie ukrywam, że następne będą lepsze :)

27.03.2011

www.youtube.com/watch?v=lQGzRFzp-mM

www.youtube.com/watch?v=LWzDqRx8mTs

www.youtube.com/watch?v=HBWouGTEqMQ ( z tym filmikiem mogą być problemy, przez proxy musisz wejść )

www.youtube.com/watch?v=Tbl9s5jSMSY

Mam nadzieje,że się podoba :) Jeśli macie jakiekolwiek pytanie pytajcie :)

Posted

Z doświadczenia wiem, kiedyś próbowałem kombinować i naprawdę lepiej mieć kamerę na hełmie.

Dlaczego? Ponieważ, lufa repliki podczas akcji, skradania, czołgania, skierowana jest do ziemi i sporo runa leśnego można nagrać.

Aktualnie nie praktykuję... Bo to straciło sens...

Pozdrawiam: zajaszcze

Guest Aztek_PL
Posted

Kolega wyżej ma rację. Lufa często skierowana jest do dołu. Myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby przymocowanie kamerki do hełmu. Ale te Twoje zdjęcia z repliki są bardzo fajne. Pozdrawiam.

Posted

Kamerka to Nokia e52 ;P Nie nosze hełmu, na kamizelce taktycznej postaram się zamontować, żeby nie było pionowej panoramy :) Pokombinuje przed następnym spotkaniem :)

• 2 months later...
Posted (edited)

I kolejny ze zlotu w Raszówce z 05.06.2011

www.youtube.com/watch?v=CpPz6GUWbnM

Oglądaj w HD ( 720p ) na pełnym ekranie ;)

Edited by SugS
Posted

No offence, ale jak dla mnie procz akcji w dzipie na poczatku (niestety malo widac i troche krotka), wieje nuda... Pomysl fajny, jakos bardzo dobra, ale chcialbym cos poza chodzeniem po lesie jednak czasem zobaczyc :).

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Zapakowałem telefon do futerału a ten przymocowałem na taśmę :) Prostota najskuteczniejsza i najlepsza :)

Tutaj fotka jak to wygląda : 1ba62c6865.jpeg

Posted

Czy przednia szyba terenówki jest zabezpieczona siatką? Może ktoś więcej napisać o tym - to samoróbka? jest na ramce ? przylega do szyby czy jest jakaś wolna przestrzeń między szyba a siatką.