Debek Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Czy maska tego typu wytrzyma kilka strzałów z bliska? http://www.gunfire.pl/product-pol-1152194994-Maska-ochronna-typu-Starker-Generacja-2-TAN.html Quote
Guest Aztek_PL Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 (edited) Raczej tak. Skoro jest z metalu to nie powinno być problemu. Ale poszukałbym oryginalnych masek tego typu (kiedyś w komisie widziałem rosyjskie). Edited April 4, 2011 by Aztek_PL Quote
you-dash Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Jasne, że wytrzyma. Nie słuchaj Azteka i nie kupuj oryginału bo nie potrzebnie przepłacisz. Quote
Guest Aztek_PL Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Ja też bym kupił kopię, ale wydaje mi się, że oryginał był w bardzo podobnej cenie, dlatego to zasugerowałem. Quote
arend Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 BAT z BrassGuarda nigdy nie był w podobnej cenie. Na stronie producenta stoi 33$, a dolicz do tego transport , cło i VAT. I ewentualny zysk sprzedającego. Miałem przyjemnośc nosić oryginał i jest on zdecydowanie wytrzymalszy (zrobiony z lepszych materiałów) i lepiej wykonany od chińskich kopii. Ale chińczykom prawdę mówiąc też nic nie brakuje i jako użyszkodnik bardzo polecę. Quote
Recommended Posts