Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Moje CM.037 ma około 1.5k kulek przebiegu. Dzisaj odrówciłem do góry nogami, włączyłem hop upa, i strzeliłem - Kulka nie wyleciała z lufy, karabin wydał dziwny dźwięk. Teraz gdy naciskam spust, karabin wydaje dźwięk jakby ocierały o siebie zęby zębatek, takie bzzzz. W lufie kulki nie ma, dociśnięcie silnika nic nie dało... Czy to coś poważnego?

Posted

to że są metalowe a dokąłdniej stalowe nie oznacza że zebatka nie ma prawa pekać, lubia pękać :) masz zacinke synek pewnie, brudna lufa, kwadratowe kulki...

Posted (edited)

To na 80% wina zębatek, koniecznie to sprawdź. Ale możesz też oddać do naprawy jak masz na gwarancji jeśli się na tych stuffach nie znasz :icon_biggrin:

Edited by Kłos-KIN
Guest Aztek_PL
Posted

Jeżeli masz jeszcze gwarancję to goń z tym do sklepu. Nic nie mieszaj. A jeśli po to zostaje serwis.

Posted

Jest to uraz mechaniczny powstały z należytym użytkowaniem repliki, strzelałeś i coś Ci pękło, a kulki nie wylatują - tak powiedz/napisz Krakmanowi. Gwarancja obejmuje. Ja miałem coś podobnego, jak nie umiałem repliki naprawić, wysłałem do nich i mi naprawili.