marasek120 Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Cześć pisze do was z tym , że chciał bym pomalować replike na cos w tego typu: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/115599 ale ja mam ak47 niewiem jak to zrobić i gdzie mozna kupic takie farby :) z G óry dzięki Quote
myszekmyszek Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Farby Montana Gold lub modelarskie Humbrole. Ja malowałem NFM'ami i jest gut. Quote
BlazakoV Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Modelarskie Humbrole? Napisz jakie dokładnie. Mam kilka farbek modelarskich (Hubrol, P3, Citadel) i z ciekawości przed chwilą przejechałem trochę po wszystkich materiałach jakie są w replice L85 (stal, ZnAl, guma, plastik chwytów) - żadna z nich się nie trzyma dłużej niż do pierwszego obtarcia ręką. Quote
Petka223 Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Polecam osobiscie Montany Gold ;) Najlepsze z ciśnień pod względem Montan ... No i oczywiscie odpowiednie koncówki ;) Jak masz trochę kasy to Calligraphy (Dosyć dokładna ale duże ciśnienie... Szybko żre farbe) Ogólnie jak kupujesz w mieście to podpytaj się sprzedawców ;) nie ma co lecieć na podstawowych capach jak dużo lepsze kosztuja 1zł... Montany są często wykorzystywane do malowania replik i wszystkiego wokół ... Uważane za jedne z lepszych przez Grafficiarzy ;P Także Montana Gold lub Black ... I lecisz;) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts