Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zapraszam do kolejnego grupowego zamówienia z Redwolfairsoft.com

Pokrótce zasady:

1. Wysyłacie do mnie maila zatytułowanego "Redwolf - [twój nick]". W mailu powinny się znajdować linki do przedmiotów którymi jesteś zainteresowany oraz wszelkie pytania.

2. Odsyłam przybliżoną wycenę i mój numer konta.

3. Podejmujesz decyzję czy wchodzisz w ten interes czy nie.

4. Czekam na zamknięcie listy, wysyłam dokładne wyceny i oczekuję na pieniążki (proszę nie robić przelewów na

poczcie i innych takich instytucjach bo idą one 100lat, ja mam konto w PKO i najszybciej jest oczywiście z PKO do PKO).

5. Cenę przedmiotu liczymy ze wzoru: (cena przedmiotu + koszt przesyłki)*1,039*1,23 = cena w dolarach.

1,039 to stawka celna a 1,23 to VAT

6. Formą wysyłki jest poczta lotnicza.

7. Dodatkowym kosztem jest koszt przelewu - 120PLN - dzielony na ilość zamawiających.

Mój email: fearie@gmail.com

Jak uzbieram 4- 5 osób szybko to zamówienie pójdzie wcześniej.

Posted

7. Dodatkowym kosztem jest koszt przelewu - 120PLN - dzielony na ilość zamawiających.

Dobrze rozumiem, że robisz przelew zwykły pospolity czy jak to nazwać? Jeśli tak to polecam Paypal wtedy przelew będzie za free.

Posted

Ale niestety nie będzie dostępna możliwość wysyłki pocztą lotniczą tylko DHL który jest 2-3 razy droższy. Często bardziej się opłaca zapłacić 20-30zł za przelew niż dopłacać 100usd do paczki po to aby była tydzień wcześniej.

pozdrawiam

• 4 weeks later...
  • Create New...