Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Szukam karabinu m4 do 600 zł. jedyny karabin godny uwagi jaki znalazłem to ten http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=8187&name=A&K_-_M4_CQB . Chodzi mi o M'ke która będzie miała od razu conajmniej jedną pare szyn z przodu. Wiem, że jest to M'ka przystosowana raczej do walk na małych odległościach, ale czy mogła by sie nadać do walk na średnich odległościach, chodzi mi o to czy kulka 0,25 doleciała by do 50-60 m ? Warto ją kupić ?

Posted

Z tego co wiem stary to M4 możesz szukać [ oczywiście solidnej i w miarę wytrzymałej ] od około 800-900 zł. Sam miałem chrapkę na M4 ale i ludzie mówili i poczytałem trochę i nic nie wyszło z tego.

Posted

Posiadam dwie M-ki od A&K lub P&J jak kto woli i muszę powiedzieć ze stosunek jakości do ceny całkiem całkiem

Użytkuje obie od ponad roku i jak narazie nie mam większych problemów.

Posted

IMHO do każdej repliki jest sens wstawić precrurę i gumę hopup. ZE sprężyna daj sobie spokój, lepiej zakupić słabszą i zwiększyć szczelność, co napewno zwiększy żywotność repliki. POZDRAWIAM

Posted

Właśnie o to mi chodzi, nie chce zwiększać FPS poprzez zakupienie lepszej spreżyny bo to nic nie da, chce kupić sprężyne z takimi samymi osiągami FPS co orginalnie karabin, tylko lepszej jakości, aby z tych 360 fps po połowie roku nie zrobiło mi się 260.

Posted (edited)

To może wstaw tam markową słabszą spręzyne i wyślij do jakiegoś serwisanta tylko nie do krakmanów, spec shopu itd. bo oni specjalnie wstawili by ci większą żebyś znowu odsyłał replikę itd.

"AnR" On podobno jest zajebisty w tych sprawach.

@edit

Podejrzewam że w stocku siedzi m120 także możesz wstawić m100/110

Edited by wolki89
Posted

Ja też, właśnie mam zamiar kupić tą replikę. Mam pytanie w ,którym sklepie najlepiej kupić tą replikę: SpecShop, Zbrojownia, RedBeret, Gunfire. Chodzi mi o serwis, czas dostawy i takie rzeczy.

Posted

Ja raczej też kupie w spec shopie, bo od razu przy zakupie karze im zamontować lufe precyzyjną, sprężyne, cylinder, gumke HU i kilka rzeczy do tuningu, aby później nie ponosić dodatkowych kosztów w serwisie.

Posted

Sorry, że post pod postem, ale skończył się już czas edytowania. Chciałbym już zakupić replikę, a jest ona jedynie dostępna w sklepie Gunfire za 500zł co sądzicie? Opinie o sklepie różne. Pisałem do pozostałych sklepów i nie wiedzą kiedy będzie dostawa.