myszekmyszek Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Jest ok. Za tą kasę można brać, widać ogromną poprawę skupienia. Quote
you-dash Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 A jak się mają lufy gunner na tle guardera? Zamówiłem tą drugą bo była w tym samym sklepie co mnóstwo innych rzeczy, które zamawiałem więc wszystko pójdzie w jednej paczce. Jak okaże się, że Gunner jest lepszy to zamówie ją sobie za jakiś czas tylko o kilka cm dłuższą. Quote
Guest gecko123 Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Uważajcie na te lufy, pewnie nie mają żadnej kontroli. W SCARze posypał mi się najpierw popychacz, potem tłok, a na końcu poszłą głowica cylindra (urwało prowadnice dyszy). Co się okazało? W lufie była gigantyczna wypustka blokująca kulki. Quote
myslin22 Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Ogólnie wnętrze lufy wydaje się być chropowate i nierówne. Porównując gunnera do systemy, systema wygrywa na całej linii, ponieważ skupienie było o niebo lepsze. Quote
wiciok Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) Czyli podsumowując cały ten temat: Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle... :icon_cry: Edited November 4, 2011 by wiciok Quote
Bart_Forrester Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) [/b] To zależy od partii najwidoczniej. Kupiłem na samym początku, długość emkowa, wrzuciłem do emki i naprawdę ładne było skupienie. Nie był to promyk, ale gołym okiem widać było poprawę w stosunku do stocka. Edited November 4, 2011 by Lesio Quote
wiciok Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) Czy zależy od partii, czy nie - jest loteria, więc Gunner ląduje w tym samym koszyku co Madbull, SRC i im podobne. Szkoda. OT: You-dash nam rozjechał forum swoją sygnaturą :angry: Edited November 4, 2011 by wiciok Quote
myslin22 Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Ja też kupowałem na samym początku i razem ze mną także kolega, długości 455mm i 510mm. Porównując skupienie z jego repliki, która ma precke i z mojej (brak preclufy) to skupienie jest niemal identyczne. Wnętrzności w gb mamy te same. Quote
Recommended Posts