damianos12 Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 (edited) Witam. Mam dość nietypowy i dziwny problem z repliką Ak74 rk02 od firmy boyi. A mianowicie chodzi o tryb ognia pojedynczego. Gdy nie ma kulek w magazynku to ogień pojedynczy działa, a gdy są kulki w magu to raz działa poprawnie, raz strzela krótkimi seriami jak burst a raz ogniem ciągłym. Nie wiem co jest grane ale jak tylko kulki skończą sie w magu albo nie ma maga w gnieździe to ogień pojedynczy działa tak jak powinien. Proszę o jakąś pomoc. Pozdrawiam. Edited March 30, 2011 by damianos12 Quote
Varrior Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 Mam to samo w swoim kałachu, może to być selektor ognia, i jak masz gwarancje to nią oddaj i sam nic nie rub bo możesz tylko pogorszyć sprawe. Quote
Bart_Forrester Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 Ja tak mam w M14 G&G od początku, podobno wina przerywacza. Quote
Recommended Posts