Amadem Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 Jako, że jak zawsze zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. :wink: Wysyłka UPS. Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco :cool: Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 18.04.2011 - Termin Zerowy - TZ Jak zamawiać: 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com : a) temat: WGC-04-WMASG-*Twój Nick, b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość + ew. rozmiar, link, 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Potwierdzeniem jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do dnia TZ czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W dzień TZ + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 5. Paczka dochodzi do PL, odprawa i leci do mnie. 6. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do WAS. Jako, iż zamówienie nie będzie duże powinno być około 7-10 dni roboczych od wysłania u mnie. Gdy tylko WGC wyśle paczkę wysyłam do was maila z numerem trackingowym.
Amadem Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 Zamówienie pójdzie zgodnie z planem. Zostało ostatnie miejsce.
Amadem Posted May 7, 2011 Author Report Posted May 7, 2011 Przyszło info od WGC o OoS. Posłałem maile do osób których to dotyczy. Proszę o informację zwrotną (w mailu) czy chcecie wymienić przedmiot na inny czy $ zamienić na punkty i spróbować w następnym zamówieniu. WGC Notes: update by martin (7 May 11) We're so sorry , your order items ========== AFC M4A1 Gas Blowback Rifle ( Custom Ver 3. ) # WE-GBR-M4A1WM-V3 x1 USD340 (need 2-4 weeks to restock it ) , MAG AUG 170Rds Magazine ( Box Set ) # MAG-AMAG-012 x1 USD45 (need 3-4 weeks to restock it ) , Magpul XTM Rail Panel ( DE ) # MAGP-ACC-XTMRPD x2 USD16 (need 2-3 weeks to restock it ) , G&G Reinforced AEG Piston # GG-10-033 x1 USD21 (need 1 month to restock it ) , G&P Metal Hop-Up Set for AUG # GP-PT-MHAUG x1 USD30 (need 2-3 weeks to restock it ) and Magpul 10th Anniversary Logo Patch ( White ) # MAGP-P-10ALPW x1 USD6 (need 2-3 weeks to restock it ) ========== are out of stock now , would you mind to change its to other items or store credit its ? Thank you .
Amadem Posted May 19, 2011 Author Report Posted May 19, 2011 Po przebojach z Out of Stock paczka wreszcie została spakowana i wysłana. Numer trackingowy: http://wwwapps.ups.com/WebTracking/processInputRequest?sort_by=status&tracknums_displayed=1&TypeOfInquiryNumber=T&loc=en_US&InquiryNumber1=1ZA535270442987145&track.x=0&track.y=0
Amadem Posted May 25, 2011 Author Report Posted May 25, 2011 Paczka doszła. Poszły maile z informacją o nadpłatach/dopłatach.
Recommended Posts