Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Nie jest gorszy. Jak to chinol, możesz kupić takiego, który Ci się rozsypie po kilku miesiącach, a możesz trafić takiego jak ja (rk-02), w którym przez 2 lata nic nie ruszałem prócz gumki hu.

Nie rozbiera się ich tak jak "ostrych".

Posted (edited)

JA bym na twoim miejscu wybrał bym rk02 ze względu na mocniejszą kolbę a w rk10 to już ta kolba bardziej podatna na ruszanie się góra dół i późniejsze problemy z nią :D

Edited by Kacperasg
Posted

Okey,

nie chciałem nikogo urazić.

Po prostu piszę co wiem o danym modelu danej firmy.

ale temat nie jest o tym modelu, więc zjeżdżaj i nie pisz. Oba kałaszki boyia miałem, są śliczne z zewnątrz, szczególnie RK10 mi się spodobał, bił Cymę048 na glowę wykonaniem zewnętrznym.

Posted (edited)

JA bym na twoim miejscu wybrał bym rk02 ze względu na mocniejszą kolbę a w rk10 to już ta kolba bardziej podatna na ruszanie się góra dół i późniejsze problemy z nią :D

to chyba jej w rękach nie trzymałeś. Kolba stalowa, zaczep niezniszczaly, na forum można znaleźc post gościa, który po swoim rk-10 przejeżdżał samochodem.

Cóż, mój egzemplarz także nie odstaje, kolba pomogła otworzyc multum butelek i (tak jak cała replika) zaliczyła nieskończonośc upadków i nadepnięc a działa tak jak działała wcześciej :)

to nie jest cm028s aby wszystko na kolbę zwalac :P

btw, zgadzam się z wypowiedzią Lesia, jest o wiele ładniejsza niż cm048

pozdrawiam

co do rk-02, to mam co strzelankę stycznośc z jednym egzemplarzem, cholernie i bez sumienia katowanym, przebiegiem z 20k. O dziwo ma się cały czas dobrze. Należy pamiętac, że boyi lubią byc humorzaste z czasami zdarzają się naprawdę wredne modele.

Edited by t0m3k
Posted

Tak jak w prawdziwku możesz demontować rurę gazową, łoże i dekiel. Suwadło wygląda zupełnie inaczej, ale zasada jest podobna - wysuwasz do tyłu, żeby wyjąć.

Jeśli chcesz mieć replikę, żeby ją rozkładać, to szukaj Yunkra :)