Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie nie są dobre, tak samo jak cała ochrona oczu z taiwangun'a. Poszukaj na allegro u użytkownika zielonapantera można nabyć używane ESS NVG, a jak interesują cię nowe to widziałem chyba za 90 ESS LAND.

Posted

No i weź tłumacz zieleninie 2 strony dlaczego nie kupować maski z tajwanguna... Jak jesteś zielony to powinieneś słuchać rad udzielanych przez innych użytkowników, najlepiej takich którzy nie zarejestrowali się 2-3 dni temu. Ale ta moja przemowa i tak odbije się jak groch od ściany -.-. Howgh

Posted

Kolczu ja mam inną rade, narazie NIC nie kupuj. Załóżsobie konto na http://weekend-warriors.pl

tam znajdziesz strzelanki z okolic warszawy. W Sobote pojedziesz na strzelanke zobaczysz co i jak, pomacasz repliki, przymierzysz gogle iwtedy cos kupisz.

Juz zaczalem cos dzialac w tym kierunku. Myślę, że to dobry pomysł.

Posted

Szukałem nie znalazłem. Jeśli możesz to podaj mi jakąś replikę. Może jakąś przeoczyłem ze względu na wygląd. Jeśli mi się nie będzie podobać to nie kupię, nawet jeśli będzie troche lepsza. A o CM.042A [CM] TACTICAL słyszałem już pare dobrych recenzji.

Posted

Nie, nie są.

Miałem CM.042 w rękach, toż to CM.028 w metalowym (ZnAlowym) wydaniu.

Jakbyś choć trochę się wysilił i przeczytał opis to byś wiedział co jest dokładnie stalowe w CM.040.

Posted

Nie, nie są.

Miałem CM.042 w rękach, toż to CM.028 w metalowym (ZnAlowym) wydaniu.

Jakbyś choć trochę się wysilił i przeczytał opis to byś wiedział co jest dokładnie stalowe w CM.040.

Cm.040 jedyne co ma stalowe, to body, i to tylko w niektórych wersjach (nie pamiętam których).

Posted

Mają też stalowe drewno ;) Szkoda gadania, bo i tak zakupi coś wbrew poradom. Założył ten temat zapewne jak wielu zielonych - żeby mu potakiwać jak rzuci linkiem.

Posted

I tu się mylisz, CM.040 jak i 048, 045 mają nie tylko stalowe body.

a co jeszcze? Śrubki/trzpienie i uszy zawieszenia? Parchaty tłumik płomienia, który sporo różni się od ostrego? Latająca pół centymetra po body pokrywę zamka (w trzech egzemplarzach)? Na pewno nie podstawę muszki i szczerbinki, ja swoje wymieniałem na stalowe, bo podstawa szczerbinki PĘKŁA MI, gdy replikę puściłem z 0.5m na ziemię. Bez wkładu własnego cm.048 w kwestii zewnętrznej nie umywa się do np. RK-10. Choć miażdży go bebechami. Ale to nie temat o tym.