Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Do speca mam bliżej :icon_razz:, tak więc byłem mam czego chciałem, ale nie poznałem żadnej twarzy odkąd byłem ostatni raz, czyli bodajże w grudniu. :o

Kompletna wymiana ludzi. Nikogo nie poznałem :icon_eek2:

Posted (edited)

Nie chce ktoś jakichś drobnostek z WGC? Bo chcę zamówić dwie pierdoły, ale przy kwocie 3 dolców nie opłaca mi się płacić $6,90 za przesyłke i możnaby to rozłożyć :P

Edited by -Otto-
  • 2 weeks later...
Posted

Radziłbym uważać na gazy od 101 Inc. ze speca... Klamka która działała bez najmniejszego problemu na Guarderze, tu ma problem z pełnym skokiem zamka, pluje gazem, cały gnat w środku jest zapaćkany smarem.

• 2 weeks later...
Posted

UWAGA!!! UWAGA!!! SPOTKANIE Z BRANDONEM WEBBEM PRZENIESIONE NA WIĘKSZĄ SALĘ DO DOMU AUKCYJNEGO ADAM'S PRZY UL. MATEJKI 62.

to jest Kawiarnia na przeciwko Palmiarni!!!

Posted

Wyszukaj fote przez googla, znajdziesz profile jego oraz jego kumpla na nk i klasy do których są zapisani. A mając konto na tym zabytku, znajdziesz jeszcze ze dwie foty w profilu gościa.

Posted

Tak się składa, że ja i portale społecznościowe nie jesteśmy za bardzo kompatybilni. Ale swoją drogą, co to w ogóle za gościu? Jakiś strzelankowy celebryta ostatnimi czasy?