Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czas zmian. Zgoliłem brwi, wstrzyknąłem botoks w wargi, wybieliłem zęby i zapuściłem włosa na czubku głowy. A poza tym zacząłem pić rakiję, którą przywiozłem z Bułgarii w zeszłe wakacje. Efekt możecie podziwiać na zdjęciu obok.

Podać ci numer do mojego nowego stylisty?;p

Posted

Nope. Mnie to już nawet ktoś taki nie pomoże.

A myślałeś nad poddaniem się sekcji zwłok ?

Podobno przynosi rewelacyjne efekty :icon_biggrin:

Ale koniecznie musisz mi dać przepis na zapuszczenie włosa - ja z uporem maniaka stosuję 58570.jpg i niestety nie widać efektu

Posted

Sekcja zwłok ma taki plus, że już więcej się nie postarzeję, ale jeszcze nie wkroczyłem w kryzys wieku średniego, żeby rozważać takie radykalne metody.;p

Co do włosa, to spróbuj przeszczepić sobie skalp któregoś z twoich wrogów. Wszystkie te szampony i balsamy są niegodne prawdziwych mężczyzn. Chyba że stosujesz je na klacie, plecach i ramionach. Wtedy nawet, kiedy bieda przyciśnie możesz liczyć na posiadanie bujnego, modnego w niektórych kręgach swetra.

Posted

Mamy trzy złe wiadomości: 1. Dziś nie jest piątek. 2. Jutro też nie piątek. 3. Nawet pojutrze - nie piątek

Serio ? :icon_eek2: :icon_eek:

Lepszy :spam: :hahaha: :hahaha: :hahaha: