Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Niedzielny poranek.

Siedzę sobie z wystawką w M1

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=232752713449522&set=a.144919138899547.27041.100001443841849&type=1&theater

Przychodzi kolejny koleś i chwyta "Klocka 17"

Od razu mu ją odbieram, wyciągam magazynek i pokazuje gdzie ładuje się kulki (tym samym pokazując ale nie mówiąc o tym, że magazynek jest pusty)

Następnie pokazuje pracę zamka.

Przeładowuje pokazując "O a tędy kulka jest podawana...." (tym samym pokazując ale nie mówiąc o tym, że komora jest pusta)

Wkładam magazynek i podaje replikę klientowi.

Nie czekam dłużej niż 10 sec. a Glock strzela......

Przerażenie na twarzy klienta.... bezcenne

Może teraz jak weźmie w łapy (nie daj Boże) Ostrą broń nie będzie kład palucha na spust

Fragi: 2 :)

Posted

@Wacol: ten obrazek napewno spreparowała najlepsza przyjaciółka panny młodej, bardzo ładnej panny młodej..

A Ty jak się hajniesz to jakie poweźmiesz postanowienie - od dziś przedziałek w drugą stronę?! :wink:

Pozdrawiam,

Lambert

Posted

założę się że to gaziak na fotce, czyli nie muszę się bać, poza moim zasięgiem :P

a ja obejrzałem sobie zieloną latarnię i trochę smęty

Qurcz, obawiam się że jest to stuprocentowy ostry egzemplarz nowego rosyjskiego karabinka szturmowego HPE-140. Zdjęcie pochodzi z targów "Moscow ARMS & Hunting '11 expo"

Posted

Poznańskie MKZ rządzi. Bardzo, ale to bardzo z połykiem. Zamiast tego:

10.jpg

02.jpg

Będzie to:

28276.jpg?1318870221

Dziękujemy za kolejny kurnik w centrum miasta! To przecież nawet w Swarzędzu by dobrze nie wyglądało.

Posted

Na pocieszenie obejrzyj sobie Wacol reklamę Tesko :laugh:

Odwaliłem kite ze śmiechu jak to zobaczyłem, poplułem się i o mało z krzesełka nie spadłem. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Co prawda to HP ale ostrzegam to trochę kontrowersyjna reklama więc jak nie podchodzi pod regulamin to wywal spokojnie!

Posted

Zacna reklama. Szkoda, że trochę za długa na telewizję i będą ją ciąć, o ile ktoś zdecyduje się na emisję.

Aj tam, regulamin. Jakoś nie mogę przypasować tego do żadnego istotnego punktu.;p