Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Buc, gej... Coś mi mówi, że modzi nie są na tym forum zbyt popularni.;p

Dajcie spokój, przerobiłem tego AK na taktyczne obrzydlistwo obwieszone risami i kolimatorami. Teraz fun factor bardzo wzrósł, bo mogę co tydzień wybierać, czy mam ochotę na klasycznego kałacha w drewnie, czy nieklasycznego w plastiku.

No i co najważniejsze części do AK D-Boysa mam tyle, że chu-chu, a GB od niego otwierałem już nawet w polu, albo w pubie, więc awarie to mi zbyt straszne nie są.;]

@Wilq: Ja nie czytałem.;] Ale chyba się zaopatrzę.

Posted

@Wacol - ja ostatnio zapisałem się do Biblioteki Raczyńskich, i tam jest tyle książek że mam czasem problem co wybrać.

A ja bym chętnie posiadał replikę ASG E-11 lub DC-15 kurna. Widział ktoś taką?

Posted

Kiedy przeciwnicy będą łzawić, to pojawią się u nich problemy z celowaniem. To jest właśnie master-plan.

Ale jakim cudem na 3letniej, przejechanej jak portowa dziwka gumce Systemy udało mi się osiągnąć lepsze rezultaty, niż na nowiutkim Guarderze, to pozostawię to bez komentarza.

Posted

A ja wczoraj nabyłem nową emkę i nie ma risów... :)

A spod risów w kałachu i tak wyjdą te brzydkie zarazki, palce obrosną kurzajkami i bedzie problem z naciśnięciem spustu.

Wewnętrzne FUJ! i Ukryte BLEE! :icon_biggrin:

Pozdrawiam

Junak

Posted

Nie taki znowu nowy ten trailer.;] W Nowej Fantastyce był jakieś 2 miesiące temu artykuł na temat tego filmu. Zapowiada się na tyle zacnie, że go sobie nie odpuszczę.

Naziści atakujący Ziemię z Księżyca... Wiele wody upłynie, zanim ktoś wpadnie na podobnie genialny pomysł.

Posted

skąd oni tyle surki wzięli na księżycu? lol

emka bez risów? niezbyt, niezbyt, diablo to nie jest

a ja ostatnio latałem z kolbą zrobioną z baterii hehe

Posted

A ja wczoraj nabyłem nową emkę i nie ma risów... :)

A spod risów w kałachu i tak wyjdą te brzydkie zarazki, palce obrosną kurzajkami i bedzie problem z naciśnięciem spustu.

Wewnętrzne FUJ! i Ukryte BLEE! :icon_biggrin:

Pozdrawiam

Junak

A co powiesz na to wink.gif

400px-KrinkovQuadRail.jpg