Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

@Lambert przypomnij mi proszę o jakiej knajpce gadaliśmy, bo pamięć to mam dobrą, ale nie aż tak huh.gif

@Hiheł, poczekaj do jesieni, coś mi się wydaję że dolar ostro spadnie to sobie nówkę nieśmigankę lajsniesz cool.gif

@parkie pominąłeś jeszcze to dzieło

Posted

A zauważyłeś, że jednen z nabojów "wystrzelił" na niezaryglowanym zamku?! :blink:

Pozdrawiam,

Lambert

P.S.

Chodziło mi o tą knajpke z opowieścią o fajnych paniach.. :cool:

Posted

Jak zasłuzyłeś ? :hahaha:

Nie, wspominam jak ja dostawałem 7 dniowe.

Posted (edited)

Ale PYRA, Twój nazwijmy to "klient", sam się zbanował i to chyba trwale, bo go jakoś nie widać.. :icon_biggrin:

Pozdrawiam,

Lambert

Edited by Lambert
Posted

A co byś chciała, Haniu..?

Heh ale musiałam mieć tekę :blink: jak to pisałam, że mnie tęsknota za ASG wzięła i przypomniałam sobie o WMASG :blink: Ale może coś w tym jest, że gdzieś tęsknię za tym aby wrócić do ASG bo trochę nudne się robią soboty, które wreszcie po 4 latach zaczynam mieć wolne, spędzane w domu.

A tak serio to coś małego, zgrabnego by się przydało żeby mieć w domu jak się zachce wybrać na strzelankę ;)

Posted

Polecam moją Gietę, lub taką samą. :wink: coby kryptoreklamy nie było. :zastanawia:

Posted
Tak oglądając sobie filmiki trafiłem na ten >> Marnowanie Kompozytu

Tej a nie szkoda wam było interneta na to marnować? Wyobraź ile mogły by dzieci w chinach nafarmic golda w Wowie w tym czasie i wykorzystując ten transfer?

A tam całe rodziny z tego żyją!

Następnym razem się weź zastanów co robisz...

Posted

Heh ale musiałam mieć tekę :blink: jak to pisałam, że mnie tęsknota za ASG wzięła i przypomniałam sobie o WMASG :blink: Ale może coś w tym jest, że gdzieś tęsknię za tym aby wrócić do ASG bo trochę nudne się robią soboty, które wreszcie po 4 latach zaczynam mieć wolne, spędzane w domu.

A tak serio to coś małego, zgrabnego by się przydało żeby mieć w domu jak się zachce wybrać na strzelankę ;)

Ha też tak mam z tą różnicą, że ja nie mam wolnych weekendów hahaha.gif

Posted

Bo kiedy FLC zachce się wybrać na strzelanie, to ma w domu coś małego, ale niezbyt poręcznego. Dzieci.;]

to co dla jednego niezbyt poręczne dla kogoś innego zwłaszcza płci przeciwnej może być całkiem si, wystarczy cyca dać i do boju :biggrin: