Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A nosi maskę, bo ryj, tj twarz ma taką jak u szympansa?

Tak się mój kolega pyta.

Zamiast zadawać durne pytania spojrzałbyś na avatar Lamberta i by sprawa była jasna.

Posted (edited)

Zamiast zadawać durne pytania spojrzałbyś na avatar Lamberta i by sprawa była jasna.

:icon_mrgreen:

Analizatorzy się znaleźli :hahaha:

Wujek, nie bój nic. Tutaj masz link do filmu z szympansem:

Jak to śpiewał Kazik "Szykujecie bracia amunicję na święta to Boże Narodzenie będą długo pamiętać".

Pozdrawiam,

Bosman

Edited by -Bosman-
Posted

Też miał kto to napisać.. :D

To co dziewczynki - jakaś szybka ustawka po świętach, hę?! :)

Pozdrawiam,

Lambert

• 2 weeks later...
Posted

Kolega jest już w pracy i prosił bym się zapytał czy a na liza może się Lambertem umówić? Boi się, że jego miłość do orangutanów nie przegra z miłością do goryli, co widać na zdjęciu.

Posted

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku koledzy!

1) co do fotoarchiwum Lamberta - czemu zaraz dziad? Przystojny starszy Pan! A to, że lubi sobie powspominać na moje zdjęcia - cóż może mi to jedynie schlebiać ;) Ps. tylko kurcze mogłeś jakieś ładniejsze dać - bo na pewno gdzieś tam są ;)

2) 140 kg i to po ostatniej redukcji ;)

3) na fotce co niby mnie nie ma i nie noszę woodlanda - jestem z tyłu w ekstraproczapce z daszkiem - a woodlanda faktycznie nie nosiłem nigdy

4) co do Antola - ładnej małpie zawsze i wszędzie ładnie

5) co do wspominek generalnie - łezka w oku nadal się kręci :icon_cry:

Teraz nie mam czasu na wmasg. Odnalazłem się w innej pasji i prowadzę bloga. A o czym? Oczywiście o żarciu :D

Posted (edited)

..kurcze mogłeś jakieś ładniejsze dać - bo na pewno gdzieś tam są :icon_wink:

Proszę:

51d034a60d79.jpg

Chyba z jakichś zamieszek w obozie uchodźców pod Marsylią. :icon_smile:

I dawaj tu tego bloga!

Lambert to pewnie zanalizuje.

Ale co ja? To Ty masz kolegę z tamtych rejonów. :icon_razz:

Pozdrawiam,

Lambert

Edited by Lambert
Posted

Adres jest prosty: www.lososwkuchni.pl albo na FB: www.facebook.pl/lososwkuchni

Powiem wam, że mnie to wciągnęło i się mocno relaksuję kombinując w kuchni.

Co ciekawe jak się postoi przy garach to jeść się mniej chce :D

@Lambert - no! I to jest lepsze zdjęcie :)

Posted

Bo teraz widzisz, leśny ludzie, że można!

A nie tylko grzybki sprzedawać przez internet - czy uczyć szydełkowania na YT.. ;)

Pozdrawiam,

Lambert

P.S.

Odtajałeś tam czy wegetujesz do wiosny, czyli do czerwca? :D

Posted (edited)

Nie jest źle, dziś tylko -17 st. C.

Wczoraj w nocy to się działo -32 st. C - taką zimę to ja rozumiem :maniak_luzik:

Pozdrawiam,

Bosman

Edited by -Bosman-
Posted

@Lambert - haha. Mój kolega sobie ubzdurał, że tak na mnie wołali w szkole. Także żarty na czasie :)

@Bosman- ale, że fajne czy słabe? :) Bo nie wiem teraz :) Zwłaszcza po wczoraj - dostałem komentarz, że mój jeleń wygląda jak kupa psa na śniegu :) Płakałem.

Posted

@Bosman- ale, że fajne czy słabe? :icon_smile: Bo nie wiem teraz :icon_smile: Zwłaszcza po wczoraj - dostałem komentarz, że mój jeleń wygląda jak kupa psa na śniegu :icon_smile: Płakałem.

To nie ja.

Posted (edited)

@wilq1979 - no bo sam robię. To wolę mieć wszystkie palce przy sobie :icon_smile: A co do wykładania to się mega staram, nie zawsze wychodzi tak jak planowałem i później jest trochę zabawy :D

@Bosman - dzięki ;)

Edited by eliasz
Posted

Top Chefa nawet nie oglądałem. Nie mam telewizji, a w internecie jakoś ipli nie oglądamy.

Ale tam chodzi o rywalizację kucharzy (indywiidualnych) na zasadzie walki na dania więc raczej pewnie jest spoko.

Mi się podobał Masterchef (chociaż ostatnia edycja była dziwna - ten powrót z zaświatów odpadniętych uczestników był nieuczciwy moim zdaniem). Fajne oglądadełko o kuchni.

Hell's Kitchen (polska edycja - bo tą najlepiej pamiętam) - pierwszy sezon jeszcze ok (chociaż tam zupełnie o co innego chodzi, o niby symulację pracy w kuchni restauracyjnej i szlifowanie jednego menu przez cały sezon). A późniejsze coraz bardziej teatrzyk z coraz większymi freakami i skupienie się na jakichś ich głupich i ckliwych historiach niż na kuchni.

Szczerze podziwiam, bo to sztuka ułożyć danie by ładnie wyglądało.

Co myślisz o programach typu TopChef ora Hell`s Kitchen?