Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ostatnie ankietowe strzelanie odbyło się... 3 tygodnie temu, miesiąc temu? Niestety WMASGowe strzelanki obecnie dogorywają (aczkolwiek zawsze można je reanimować). Ludzie chodzą w soboty na WZA, w niedzielę na Pyrę. Silent hunters organizują jeszcze spotkania sparingowe, więcej informacji można uzyskać na ich forum.

Wczoraj odbyła się pierwsza, eksperymentalna, środowa strzelanka WZA od 17:30 do "ostatniego klienta". Chociaż sam nie dałem rady dotrzeć, z zaufanego źródła mam informacje, że zjawiło się ok. 30 osób i grało się miodnie.

• 2 weeks later...
  • Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pytanie z innej beczki.

Szukam dobrego i taniego, podkreślam taniego fryzjera :icon_razz2: , w Poznaniu. Najlepiej w okolicach Piątkowa. Zna ktoś?

Zdefiniuje tanio: do 15zł strzyżenie męskie :icon_biggrin:

Pozdrawiam

Posted

Zapraszam serdecznie na jutrzejszą strzelankę WZA. Strzelamy od godz. 10.00 na Chemiczna Pole Paintballowe. Gwarantujemy dobrą zabawę i wzajemne heheszki w przyjaznym gronie :).

Mapa z mocno poglądową ścieżką dotarcia na miejsce zbiórki, na niebiesko zaznaczony został parking:

13606623_10210328209788518_1676640019129289115_n.jpg?oh=fc20f5d45855d30340d69ed1fe7d2eba&oe=57FC6B0B

Pozdrawiam, Duch.

Posted (edited)

O, fajnie!

Takie info zawsze mile widziane. :icon_smile:

Pozdrawiam,

Lambert

Ankiety WMASGowe może umarły, ale forum nadal żyje i myślę, że warto zamieszczać tu info o strzelankach dla osób, które nie mają fejsa i/lub nie są członkami grupy WZA :icon_smile:. Nie ma też sensu zakładanie nowego tematu dla każdego wydarzenia.

W ankiecie na sobotę dominuje Głuszyna. Jutro po zakończeniu głosowania zamieszczę pełne info nt. weekendowego siania kompozytem.

Edited by ZłyDuch
Posted

Możesz to rozwinąć? :icon_smile:

Taki żarcik nawiązujący do podobnych dywagacji sprzed kilku lat. Sytuacyjny, że tak powiem.

Rozwijać nie warto bo jednak jak porównasz ilość tematów/postów kiedyś i teraz to widać tendencję jak na dłoni. Wszystko samo za siebie mówi.

• 2 weeks later...
Posted

Siemka stare wygi ! Dawno już mnie to nie było , lecz po długiej przerwie czas wrócić do mojego ulubionego hobby , lecz widzę , że w przypadku ankiet na wmasg , posucha i brak ludzi :( Był bym wdzieczny gdyby ktoś dał linki na FB do aktywnych teamów w Poznaniu :) !

• 2 months later...
Posted (edited)

Dawno nie strzelałem i nie byłem na wmasg-u a tutaj jakieś "nowe i dziwne" działania,ci pokłócili się z tamtymi,nowe grupy i zasady,nowe grupy,brak ankiet strzelanek,każdy sobie coś tam robi,pogubić się można,kto "dobry" a kto "zły" a gdzie odnajdę dinozaurów,kto strzela w sobotę a kto w niedzielę?

Edited by Duńczyk
  • 3 weeks later...
Posted

Taki żarcik nawiązujący do podobnych dywagacji sprzed kilku lat. Sytuacyjny, że tak powiem.

Rozwijać nie warto bo jednak jak porównasz ilość tematów/postów kiedyś i teraz to widać tendencję jak na dłoni. Wszystko samo za siebie mówi.

Eliaszowi po prostu tęskno do starych czasów. To se nie wróci ;)

Na to wyszło, niestety.

Niestety, bo nie jestem fejsowy i raczej już nie będę..

Pozdrawiam,

Lambert

Ale konto na fejsie masz ;)

A i dzień dobry, a raczej dobry wieczór :)