-Bosman- Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 @Wilq Prawda boli :maniak_luzik: Pozdr, Bosman Quote
wilq1979 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 W tym przypadku mocniej niż wieczór spędzony z ciepłą wódką i zimną dziewczyną. Quote
Afrati Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Afrati, odpowiedź wydaje się oczywista - do camemberta pasuje zupełnie inne wino niż do sarniny. NIe wiem jak pingwiny, ale ja dwóch win na mil-sim nie zabiorę... Złe podejście. Mniej wody - więcej wina. Mniej magazynków - więcej sarniny. Zostaw w domu latarkę, zabierz ostrygi. A ja głupi myślałem, że Pingwiny to jedzą ryby nie z puszki, które same łowią w chłodnych wodach, prując dzióbkami odmęty rzeki. Hiperbola. Zazwyczaj wyznaczamy azymut na ludzkie siedziby, otaczamy i wymuszamy przynajmniej schabowego z ziemniakami i mizerią. Jak się nie da, to zamawiamy kebaba do lasu. Quote
-Bosman- Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 MIl-sim jak nazwa wskazuje jest symulacją militarną,... każdą. W tym wypadku symulacja sporzywania posiłku w warunkach polowych jest jak najbardziej na miejscu i każdy szanujący się milsimowiec powinien tą sztukę opanować - jeśli nie perfekcyjnie to przynjamniej na skróty, np. szybki wypad rekonesansowy na Statoil po hot-dogi w trakcie trwania sima :maniak_jezyk2: Pozdr, Bosman Quote
wilq1979 Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 @ Afrati W Polsce to rozumiem. A jak np traficie do takiego Izraela, gdzie z wieprzowina jest ciężko to co wtedy? @ Bosman Bo oni może hot-dogów z Orlena nie lubili? Quote
Afrati Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 A jak np traficie do takiego Izraela, gdzie z wieprzowina jest ciężko to co wtedy? No to wtedy hyc przez mur do sąsiedniego państwa. I na kebaba! Quote
wilq1979 Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 A jeżeli traficie do Korei Północnej - to co wtedy? Quote
Afrati Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 A to już sprawa między nami a Koreańczykami. Quote
Lambert Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 A to już sprawa między nami a Koreańczykami. Mają rozmach, [...] :icon_smile: Pozdrawiam, Lambert Ekhem... - Grom Quote
michigan Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 http://pl.wikipedia.org/wiki/Salceson Quote
FLC Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Ech, nie wiem czy nie szkoda klawiatury, ale co tam: Wczoraj - tj 29.12.2014 na wysokości posterunku policji na Polance minęła mnie grupa radosnych max 16 latków poprzebieranych za US Army, w pełnym szpeju z replikami na wierzchu wycelowanymi w przechodniów. W pewnym momencie jeden z nich rzucił tekstem że "jest tak zajebiście jak na prawdziwym patrolu w mieście" .... Aż boję się myśleć ile trwał ten ich patrol... Tak wiem, Polska to nie Stany, nawet vis a vis komendy policji nic im się nie stanie, żaden polityk nagle nie wprowadzi zakazu ASG w kraju, ale trochę bierze mnie irytacja jak pomyślę, że to właśnie tacy inteligenci prowadzą z nami dyskusję o bólach w miejscu gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę... A może jestem starym ramolem który zwyczajnie się czepia .. No i szczęśliwego nowego roku obyśmy w tym 2015 częściej się widywali na strzelankach Quote
Ivo_Meleskevic Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Wpadam tu od czasu do czasu ale.. Qźwa FLC którędy ty chadzasz?:) Co wejdę to spotykasz bandę nielotów (nie mylić z tymi od sera i ryb powyżej) z replikami :) Śledzą Cię? :D Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Robaczki. No i do zobaczenia gdzieś w najbliższym czasie:D Quote
FLC Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Ivo czuję się trochę jakbym tymi postami otwierał butelkę z Dżinem - jak piszę o innych sprawach, Ciebie nie ma, wpadam na bandę nielatów z replikami na wierzchu i Ty się pojawiasz - pewien polityk poszukałby jakiegoś połączenia pomiędzy tymi nielatami a Tobą i FSB :icon_lol:. O wiele częściej widuję kobiety ze sporym biustem - ciekawe, jak zacznę o tym pisać kto się pojawi na forum :icon_mrgreen: Quote
Rejd Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 (edited) @ FCL jak już w temat wchodzisz to kolega ostatnio kilka ciekawych zdjęć zrobił http://airsoftphotos.net/album/reportage/514751 Edited January 5, 2015 by Rejd Quote
GROMPL Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Wrzucam zanętę na dla co niektórych, aby mogli się w końcu wygadać o fokach: http://www.cda.pl/video/212530a/Foka Quote
Lambert Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Z orkami też się bawicie..? Pozdrawiam, Lambert Quote
Afrati Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Przykro mi, goryle muszą poczekać na swoją kolej... ;) Quote
GROMPL Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Bardziej to orki bawią się z nimi. Orki, czy tam orkowie, w zależności o tłumaczenia książki... Myślę, że czas na goryle już niebawem :hahaha: Quote
Lambert Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Orki.. ;) https://www.youtube.com/watch?v=k9fBZqnFT78 Pozdrawiam, Lambert Quote
Afrati Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Sami, kuźwa eksperci od tego, kto się z kim i jak bawi! W mniej perwersyjnych tematach: za tydzień premiera fabularnej kreskówki. Pierwsze parę minut już jest i zapowiada się zacnie ;) Quote
Tomciaz Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Suszymy ząbki panowie. ~Skipper ;) Quote
wilq1979 Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Knapik i pingwiny - mokry sen rybaka :hahaha: Quote
Recommended Posts