Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Gearbox dwójeczka.

No bo jeszcze do wczoraj siedziała JBU :P A dzisiaj siedzi stockowa z G&G i na niej właśnie mam te 350-360, a "najniższy jaki zanotowałem to było 340fps" jak to powiedział kolega ze speca.

A 370 na JBU to było zmierzone na ZNTK jak byłem. Właśnie chronem Tigera. Bebechy w środku kompletny stock poza sprężyną.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko o Ironio nie ujmując umiejętnością Tigera, złe mierzone chrono może również oszukiwać, albo ktoś Ci pomylił JBU 100 ze 110 ;)

Jedyne co mogę Ci powiedzieć, to za cholerę nie czyść z obecnego smaru zespołu cylindra, bo wygląda na to że układ Ci się wzorowo doszczelnił.

Posted (edited)

Nie ujmujesz umiejętnościom Tigera, bo to ja mierzyłem ;P Więc zakładając, że mój pomiar był zły, wobec tego na rzekomej M100 mialem 390fps.

I nie mam zamiaru czyścić GB, działa to niech działa, nawet nie wiem czym smarować, a zresztą AEGi nie są tak fajne w grzebaniu jak gaziaki. ;)

Edited by -Otto-
Posted

noooo bo wy źle ją wykorzystujecie... trzeba częściej bić śmietanę

ja swoją wkładam jedną ręką :biggrin:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Spłyciłem

Posted

Daje rade, ale różowy, przedłużony Humvee jest lepszy - kiedyś będę miał. :happy:

Pozdrawiam,

Lambert

Koszulki ASG

Podobają mnie się wzory: 3,5,7 i 9 - z czego nr 5 średnio.

Jakby co biorę "L".

Pozdrawiam,

Lambert

Posted (edited)

Mam potwierdzenie cen.

Wzory: 1, 2, 3, 4, 6, 7,9 - 45 zł za 1szt.

Wzór: 5 - 39 zł za 1szt.

Wzór: 8 - 42 zł za 1 szt.

Dziś przygotuję wszystkie informacje i od jutra będzie można zamawiać.

Edited by mars_
Posted

Zamówienia i wszystkie szczegóły od jutra. Będzie możliwość również dodrukowania napisu na plecach za dodatkową opłatą. Jak wszystko opiszę to dam znać.

Posted

Koszulki Adler Heavy 200 gram

100% bawełna

Wybrałem droższe koszulki aby jakość była przyzwoita. rozmawiałem z ludźmi którzy maja te Adlery i każdy chwali.

Posted

@Lambert: Na jakiś staż się wybiorę od przyszłego semestru, bo fizycznie i w durnych call-centerach to ja się już w życiu dość napracowałem.;p