Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Wy tu się macajcie po siurkach :D a Hagrin niech lepiej powie ile trzeba wybecelować na to cacko.

cos kolo 4000zl w przedsprzedazy

ponoc ta seria dostepna od sierpnia w norlanej sprzedazy ma byc drozsza o ok. 30% - czyli pewnie cena bedzie podobna do TOPa

• 3 weeks later...
Posted

Hargin dajesz, to lepsze niż sanatorium i zawsze kalorie z browaru sie spala na miejscu :D

jak już będziesz miał to czekamy na recke bo jak znam życie to od nas Mati sobie sprawić będzie chciał (ale za duża z niego picza zeby wziasć w ciemno, na pierwszaka ;) )

Posted

jak juz pisalem ma byc na poczatku sierpnia :?

juz mi sie watroba przewraca jak czytam rozne review-y. Nic trzeba czekac :)

a pas nosny juz mam - zwszylem szelki Y Alice - tak, ze tworza calkiem wygodny pasio nosny (ponoc czesto stosowane rozwiazanie). Ciezar jako taki jest znosny, jednak istotny jest jeszcze mnoznik - ile czasu to cholerstwo bedzie trzeba taszczyc i po jakim terenie :) Niekiedy bywalo, ze i M4 zaczynalo ciazyc :D

• 3 weeks later...
Posted

Dobra to po godzinie uciech i zabaw :) sprawa ma sie tak:

Karabin jest cały metalowy oprócz:

- kolby (stopka kolby jest metalowa)

- dolnej i górnej części łoża

- chwytu pistoletowego

Waga: duża :) Na zwykłej wadze wyszło trochę ponad 6 kg (bez baterii i magazynka).

Dwójnóg ma nastawne 3 wysokości.

Szybkostrzelność wydaje mi się, że większa niż np w m15a4 z ca.

Zasięg podobny jak w wersji Rifle mki.

Karabin ma bardzo realistyczny wygląd. Jedyne oznaczenie i to w bardzo niewidocznym miejsu "Classic Army, Made in HK".

Nie wiem co tu jeszcze pisać ...

Ogólnie karabin robi wrażenie i jest zajebisty :). Jak macie jakies pytania to zadawajcie.

EDIT:

Jedna rzecz jest swietna, mianowicie wymiana sprezyny, ktora trwa jakies 45 sekund. Wymujemy pin z kolby, zwalniamy zatrzask i wychodzi nam sprezyna wraz z prowadnica.

Posted

dawaj zdjecia :)

przychodzi pogratulowac PIERWSZEMU W POLSCE posiadaczowi CA249 :)

ja swojego mam miec jutro, ale w jakiekolwiek zapewnienia sprzedawcow juz nie wierze, wiec pozostaje mi tylko nadzieja :)

Posted

w zestawie jest mag od M16? i czy będą nastepcy (PARA), ja właściwie nie lubie wersji ze stałą kolbą, ale już sam na fakt, że to jest m249 zapiera dech w piersiach...

Posted

Nie no box to podstawa, ale fundusz sie skonczyl :)

Lacznie cla i podatku zaplacilem 25,2 % od podanej wartosci przesylki.

Od zlozenia zamowienia 13 dni. Z czego 9 dni w Polsce na cle :)